7 lucruri despre bărbați, pe care femeile deseori le ignoră

Există foarte multe diferențe între bărbați și femei, mai multe decât ne putem imagina. De aceea, deseori apar neînțelegeri între ei, apar anumite probleme de comunicare, chiar dacă au trăit împreună foarte mulți ani.

Există o mulțime de sfaturi, articole despre ceea ce așteaptă, de fapt, un bărbat de la o femeie. Dacă analizăm mai atent, există mai multe lucruri pe care femeile tind să le uite când vine vorba despre un bărbat, mai ales dacă partenerii deja s-au obișnuit unul cu celălalt. Dacă vrei ca partenerul tău să fie fericit în relația în care vă aflați, atunci nu trebuie să uiți următoarele lucruri:

1. Bărbații au nevoie de spațiu personal și intimitate

Doar pentru că ești într-o relație romantică, nu înseamnă că partenerul tău trebuie să-și petreacă tot timpul său liber doar cu tine. El la fel are nevoie de libertate, de capacitatea de a-și menține individualitatea și de a face lucrurile care-i plac.

2. Bărbații nu vor să fie unicii care iau inițiativa

Când vine vorba despre lucrul asupra relației, partenerul tău niciodată nu va renunța la rolul său. Dacă te iubește, nu se va teme să facă primul pas, dar nici nu o va face tot timpul. Vrea să fie alături de o femeie capabilă, la rândul său, să ia decizii și inițiativă, să facă eforturi.

3. Nu toți bărbații trișează

Poate crezi că este corect să-ți controlezi partenerul, căci în alt caz cineva ți-l poate „fura”. Dar pentru un bărbat, un asemenea comportament este extrem de umilitor. El va considera că nu ai încredere în el. Nici un bărbat nu vrea să se întâlnească cu o femeie care face doar presupuneri nefondate și mereu umblă cu controlul din urma lui.

4. Bărbații nu îndeplinesc așteptări nerealiste

Posibil tu ai anumite așteptări și standarde în relația în care te afli. Dar nici un bărbat nu va accepta așteptări care nu au sens. Bărbatul tău drag va face orice ca să-ți satisfacă dorințele, dar trebuie să înțelegi că nu se va sacrifica doar pentru a îndeplini așteptările tale nerealiste. El vrea ca tu să ai răbdare și înțelegere.

5. Bărbații vor să le fie apreciate eforturile

Crezi că nu contează pentru bărbatul tău dacă îi ești sau nu recunoscătoare, dar te greșești. Multe femei cred că bărbaților nu le place să lucreze la relații. Cu toate acestea, nimic nu este mai departe de adevăr decât astfel de afirmații. Bărbații întotdeauna sunt gata să contribuie la relația lor cu femeile care le prețuiesc cu adevărat eforturile. Ține minte: omul tău drag mereu este deschis spre apreciere și recunoștință.

6. Bărbaților le plac femeile care se respectă

Bărbații iubesc femei care se respectă. Dacă nu ești în stare să-i arăți cum meriți să fii tratată, atunci nici el nu va avea motivație să te trateze pe merit. Arată-i că te iubești, că ai grijă de tine, că te respecți, astfel îl vei informa despre standardele tale și despre modul în care vezi tu relația voastră.

7. Bărbații nu vor să se schimbe

Fie îl iubești pentru cine este, fie îl părăsești. El nu are de gând să se întâlnească cu cineva care nu-l iubește și nu-l poate accepta. El vrea să fie cu cineva care să iubească din tot sufletul tot ce are la moment. Dacă crezi că-l vei putea schimba, te înșeli cu siguranță. În acest caz, bărbatul inimii tale nu va dori să aibă nimic de-a face cu tine.