7 lucruri care te vor ajuta să realizezi în viață tot ce îți dorești

Fiecare dintre noi poate să-și declare dorințele către Univers. Manifestarea tuturor dorințelor este un mod formal de a spune ce este evident pentru simțurile tale și că percepi lucrurile foarte clar. Dacă ai sentimente puternice pentru anumite lucruri, cu siguranță ele vor găsi calea să se materializeze în viața ta.

Manifestările sunt niște sentimente, emoții posibile și reale. De regulă, sursa manifestărilor este religia sau spiritualitatea, care au mare tangență cu realitatea. Aceasta și este considerată a fi o manifestare: întruchiparea dorințelor în realitate. Iată câteva acțiuni prin care îi poți spune Universului despre tot ce îți dorești de la viață:

1. Fii clar în dorințele tale.

În primul rând, trebuie să știi clar ce vrei, să creezi un scenariu clar al tuturor dorințelor. Trebuie să fii cât mai specific și să iei în considerare fiecare detaliu a ceea ce ceri. Este important să permiți acestor dorințe să devină reale în toate sensurile.

2. Întreabă Universul.

Ca să realizezi dorințele pe care le ai, trebuie să întrebi Universul. Întrebarea este pasul care va elibera intenția spre exterior. Rămâne să arăți Universului în ce crezi și să ai încredere în ceea ce urmează să ți se întâmple.

3. Depune efort în atingerea obiectivului.

În fiecare zi trebuie să faci lucruri care să te inspire, să te ajute să-ți manifești intențiile, să arăți că ești pregătit. Aceste lucruri vor servi drept confirmare a faptului că intenția ta este să aduci în viața ta ceea ce îți dorești cel mai mult.

4. Ai încredere în proces.

Dacă nu ești încrezător în forțele tale, nu va exista nici credință că faci bine ceea ce faci. Ai încredere în proces și în propriile puteri.

5. Fii mereu optimist.

Un element esențial al reușitei este optimismul. Cu ajutorul optimismului vei depăși orice fel de îndoieli, îți va fi facilitată trecerea către un nivel superior de conștiință, de răbdare, de încredere în adevăratele tale intenții.

6. Suprimă îndoielile interne.

Renunță la anumite lucruri, pentru că vin momente de îndoială, de pozitivism, încredere. Apare vocea care îți spune ce să faci. Dar trebuie să ții minte că anume Universul alege vremea potrivită ca toate dorințele tale să se întâmple la un anumit timp și loc.

7. Primește ce ai cerut.

Trebuie să fii conștient de ceea ce ai cerut și să apreciezi tot ceea ce ai atras către tine. Nu va mai fi vorba despre un noroc chior, dar despre pașii necesari pe care i-ai făcut corect, despre munca grea pe care ai depus-o, despre lupta ta împotriva tuturor îndoielilor. Fii recunoscător pentru tot ce vei primi și vei vedea că totul este posibil.

Sursa :