7 lucruri care o fac pe orice femeie să fie frumoasă şi minunată

În lumea modernă, frumuseţea adevărată ar însemna: buze senzuale, figură de model, neajunsurile pot fi uşor corectate cu ajutorul machiajului. Dar o femeie este atrăgătoare nu doar fiind machiată şi coafată. Care lucruri anume ar putea face o femeie să se simtă femeie cu adevărat?

1. Inteligența

Femeia care nu depune efortul să îşi dezvolte inteligența e ca şi un scriitor care niciodată nu citeşte o carte. Este mult mai atrăgătoare femeia care se evidenţiază prin inteligenţă şi isteţime.

2. Perseverenţa

Femeile care nu lasă mâinile în jos indiferent de situaţie şi merg doar înainte, sunt minunate. Pot persevera în orice doresc: artă, cariera, sport… Să alegi un obiectiv şi să tinzi să îl atingi este o calitate foarte bună.

3. Dorinţa de a trăi

Să vrei cu adevărat să trăieşti, să simţi că viaţa are sens şi nimic nu e în zadar, este atât de minunat. Femeia care e veselă mereu, care e deşteaptă, care se consideră frumoasă şi demnă, emană în jurul său doar pozitivizm, transmite celor care o înconjoară dorinţa de a trăi frumos şi interesant.

4. Interesele

Uneori, viaţa trece pe lângă noi, dacă nu ştim să profităm de tot ce ne oferă. Este greu să găsim timp pentru noi, pentru hobby-ul preferat. Suntem cumva inghiţiţi de rutina de zi cu zi. Dar dacă am avea un hobby, ceva care să ne aducă plăcere, zilele noastre ar căpăta culori cât mai vii. Viaţa nu e doar serviciu, curăţenie, spălatul rufelor… Femeia entuziasmată este observată din prima. Ea emană căldură, ei îi strălucesc ochii de bucurie, cu ea poţi discuta despre orice.

5. Atitudine optimistă

Oamenii încruntaţi sunt neatrăgători. Desigur că nu poate cineva să fie mereu vesel. În viaţă sunt diferite situaţii şi momente, atunci când durerea este un sentiment natural. Dar greutăţile dispar, trebuie să găsim în noi puteri să trăim şi să trecem peste orice. Să zâmbim mai des şi să ne bucurăm de fiecare nouă zi.

6. Încrederea în sine

O femeie sigură pe sine îşi cunoaşte virtuţile, ştie ce poate să facă, care îi sunt limitele. Este mulţumită de felul cum gândeşte, cum arată, cum se poartă.

7. Căldura sufletească

Femeile egoiste şi reci se iubesc în primul rând pe ele însele. Fără îndoială, iubirea faţă de sine este o calitate bună, dar e nevoie și de o limită. Puţini sunt cei care iubesc egoiştii. Dacă o femeie nu poate empatiza cu cineva, atunci cine va empatiza cu ea?

Fiţi puternice. Fiţi vesele. Fiţi sigure de forţele proprii. Fiţi frumoase la chip şi la suflet!

Sursa :