fb

7 greșeli letale ale femeilor, pe care nu le va ierta nici un bărbat

Fiecare femeie vrea ca în viața ei să fie un bărbat, care o va respecta, o va aprecia și o va face fericită.

În același timp, sunt femei care pot iubi sincer și pot aprecia prezența bărbatului de alături. Dar sunt și femei care cuceresc prin viclenie și îneșelăciune. Iar dacă un bărbat poate ierta neajunsurile unei femei, atunci manipulările acesteia nu le va ierta niciodată.

Sunt cel puțin 7 greșeli letale ale femeilor, pe care nu le va ierta nici un bărbat:

1. „Ce fel de mașină ai? Dar apartamentul câți metri pătrați are? Îmi vei cumpăra o rochie?”

O femeie mercantilă nu mai vede bărbatul, vede doar zgârciți și săraci. Zgârcitul trebuie mințit, săracul – umilit. Ea visează la bărbatul care va veni și o va acoperi cu bani, dar această fericire nu este pe potriva fiecăruia. Ea înțelege că îi rămâne bărbatul zgârcit. Și atunci începe să facă scene după scene. „Oamenii normali călătoresc în Bali”, „Femeile bune poartă rochii scumpe”.

Poate totuși este timpul să ne despărțim? Nu sunt împotriva rochiei, dar înțelege: nu pot să trăiesc forțat în fiecare zi să ofer ceva.

2. Dragule, nu pot trăi fără tine!

Ah, cât de plăcut este să simți că femeia iubită nu poate respira fără tine. O lună probabil îți va fi bine. Două. Apoi vei înțelege că nu poți să respiri normal. Ea îți va agăța de gât cărămida iubirii ei. Trebuie să îi spui mereu că o iubești, altfel se sufocă. Îmbrățișeaz-o, altfel se supără. Niciodată nu o părăsi. Poate doar la serviciu și la baie: dar ține minte că în tot acest timp ea suferă. Oferă-i-te, total. Și atunci când se va plictisi, va pleca cu altul, pe care-l va teroriza la fel de mult.

3. De unde să știu, cum să plătesc pentru apartament? 

Înainte acest lucru îl făcea mama ei, acum trebuie să-l facă ea. Să plătească facturile, să cheme un instalator, sa adune documente, să conducă mașina. Ea nu poate face nimic. Ea se teme de tot și de toate. La bancă sunt doamne foarte rele, instalatorul nu știe să vorbească, mașina este prea complicată. Este groaznic să trăiască.
 
4. Fiul tău iar s-a bătut cu o fată!

Fiul meu! Ura, am un fiu. Înainte nu-l aveam. Înainte acesta era fiul ei, care nu trebuia să aibă încredere în mine. Eu voi strica tot. Ea este mamă, eu doar un trecător. Dar cum copilul crește și începe să nu asculte, să încalce regulile – imediat este fiul meu. Seamănă leit cu mine. Genele lui sunt ale mele. Sunt vinovat în toate. Te rog, stai puțin, oare cine mi-a interzis să-l educ corect?

5. Și da, și nu!

Manipularea este o greșeală. Un bărbat are răspunsuri exacte: e da sau nu, e negru sau alb. Sunt femei care intenționat se joacă cu emoțiile unui bărbat. Același lucru e și cu viața intimă. Ea îi poate spune: „Facem dragoste, dacă vei face ceea ce spun. Dacă nu – atunci Nu!” Atunci te retragi, știind că ai înțeles totul.

6. Tu trebuie să oferi, pentru că eu sunt o zână

Trebuie să oferi, important că nu doar bani. Trebuie să oferi totul! Să distrezi, pentru că se plictisește. Să ai grijă, pentru că este încă o fetiță care are nevoie de ajutor. În orice situație are nevoie de tine. Toată viața trebuie să o jertfești acestei zâne. În schimb, ea nu-ți este datoare cu nimic. Absolut nimic.

7. Eu te voi schimba: te voi îmbrăca din nou, te voi îngriji – vei deveni un om normal

Dacă mă voi căsători, voi accepta femeia de alături așa cum este ea. Sunt femei care dau o replică ucigătoare: „Unde mi-au fost ochii, atunci când te-am ales...” Hm, cam târziu să faci așa afirmații. Fie alegi să fii alături, fie alegi să nu fii. Personal, aleg să nu fiu alături de asemenea femei. Bărbatul pentru ea este un experiment, un produs brut care trebuie cizelat, vopsit, uscat.

Femeie, oprește-te! Îndrăznește să trăiești normal, firesc, din dragoste alături de un bărbat. Nu zic că toți bărbații sunt sfinți, nici pe departe.

Advertisement

Atunci fii alături de cel care-ți place. Poți să alegi. Dar dacă ai decis să trăiești alături de cineva, fă-o din inimă, din respect, din intenția de a construi ceva. Eu ca bărbat voi fi mereu alături de tine și te voi iubi.

Source :

brainum