6 gânduri care te vor ajuta în fiecare dimineață să vrei să te ridici din pat și să răstorni munții!

Repetă aceste idei zilnic în gândul tău și vei observa pas cu pas cum viața ta se schimbă repede și calitativ!

1. Nu toate eforturile sunt semnificative

Adevărul e că viața poate fi asemuită cu boxul. Deseori, poți depune un efort supranatural, dar să fie în van. Alteori însă, poți face o singură acțiune fatală și în acest fel să-ți trimiți dușmanul în knock out. Ideea pe care vreau să v-o transmit este că trebuie să aveți grijă ca toată munca pe care o executați zilnic, să fie una productivă, nu doar una făcută de dragul muncii. În caz contrar, nu veți putea atinge niciodată rezultate calitative.

2. Îți este frică de lucruri greșite

De ce moartea te înspăimântă atât de mult? Oare nu este ea o condiție biologică care până la urmă, ne va ajunge pe toți? De fapt, cel mai mult ar trebui să-ți fie frică  de o viață pustie. Anume existența lipsită de scopuri, frumuseți și plăceri e cea mai groaznică stare a lucrurilor și nici într-un caz, moartea.

3. Zâmbetul e indiciul puterii

Nu fi naiv. Nu arăta slăbiciunile tale celor din jur. Zâmbește sau cel puțin pari neutru, din perspectiva comportamentală, până în momentul în care nu te vei autoconvinge că totul e mult mai bine, decât ți se pare de fapt. Imită o aspirație, până când ea nu-ți va defini realitatea.

4. Orice succes debutează cu minim un obstacol

Te poți răni în moment ce tai pâine, chiar dacă ai făcut această acțiune de mii de ori în viața ta. Ce mai putem spune despre lucrurile pe care abia ai început să le practici?

5. Nimeni nu te poate judeca obiectiv

Adevărul e că nimeni nu te știe 100%. Nimeni nu a analizat, multilateral, întreaga ta viață ca să poată fi capabil să-ți definească firea și abilitățile. Tu ești unicul tău judecător. Ai încredere doar în tine.

6. Nu te opri când ești la un pas de succes!

Cu cât mai multe activități ai practicat, în direcția succesului tău, cu atât mai multe șanse ai să-l atingi. Toate obstacolele pe care le-ai depășit au devenit o experiență valoroasă pentru tine și acum ești atât de puternic. Nu te da bătut atunci când succesul abia așteaptă să te cunoască, în toată amploarea farmecului său.

Sursa :