fb

7 etape ale relației care duc spre iubirea adevărată. Dacă am fi știut de ele, ar fi fost mult mai puține divorțuri

7 etape ale relației care duc spre iubirea adevărată! 

Singuri ne alegem soțul și soția. Cu toate acestea, pentru a simți adevărata dragoste în viața de familie este necesar ca aceștia să se cunoască unul pe celălalt, să devină prieteni și apoi să se îndrăgostească.

Mulți consideră dragostea a fi perioada frumoasă de început. Dar, odată ce romantismul trece, ochelarii roz cad de pe ochi și partenerii se confruntă cu primele dificultăți – primele teste ale relației. Unii consideră că dragostea a trecut.

Dăruirea și răbdarea sunt principalele calități ale iubirii. Dacă ai decis că în relația ta „dragostea a dispărut”, fii sigur că aceasta nici nu a fost acolo.

Cele șapte etape ale relației îți vor arăta de ce adevărata dragoste și adevărata relație vine cu timpul:

1. Etapa bomboanelor și florilor

Durează aproximativ 18 luni. Atât la femei, cât și la bărbați, când aceștia se îndrăgostesc, organismul produce hormonii care îi ajută să vadă lumea în culori strălucitoare. Pe parcursul acestei perioade toate caracteristicile partenerului tău se rezumă la – nemaipomenit.

Ambii parteneri se simt ca și cum ar fi sub influența alcoolului. În această perioadă nu ar trebui să se ia decizii pripite, pentru că efectul acestei „intoxicări” se oprește și mai devreme sau mai târziu totul va reveni la locul lui.

2. Etapa supra-săturării

Pe parcursul acestei perioade, începi să vezi limpede partenerul și relația ta. Marea de sentimente dispare, încet vă obișnuiți unul cu celălalt. Drept consecință, începeți să vă comportați mai relaxați și mai natural.

3. Etapa dezgustului

Această etapă nu poate fi evitată indiferent de circumstanțele relației. Certurile și identificare neajunsurilor sunt caracteristice etapei respective. Ți se pare că cel mai potrivit este să vă despărțiți sau să divorțați. După ce te vei despărți, vei începe de la prima etapă cu o altă persoană, până vei ajunge în acest punct și vei trece la o altă persoană.

4. Etapa toleranței

În această etapă partenerii dobândesc înțelepciunea. Certurile nu mai au acel caracter dramatic, pentru că ambii știu că certurile se termină, iar relația trebuie să continue. Dacă ambii fac tot posibilul pentru a dezvolta simțul toleranței odată cu anii, înțelepciunea devine o caracteristică a lor. Aceasta este legea.

5. Etapa reproșurilor sau a respectului

Reprezintă prima etapă a iubirii adevărate, pentru că până în acest moment dragostea nu a existat. Partenerii încep să înțeleagă responsabilitățile lor, nu se gândesc la ce au ei nevoie, dar la ce trebuie să facă fiecare pentru ca celălalt să fie fericit.

6. Etapa prieteniei

Pe parcursul acestei etape, partenerii sunt foarte apropiați unul de altul. Au încredere unul în celălalt, ca și cei mai apropiați prieteni. Perioada prieteniei deschide calea spre dragostea adevărată.

Advertisement

7. Etapa dragostei adevărate

Până la dragostea adevărată trece foarte mult timp. Ambii parteneri pășesc împreună prin etapele și situațiile dificile ale vieții. Adevărata iubire – nu este ceva care cade din cer, cum cred mulți. Pentru iubirea adevărată și matură, omul renunță la egoism și prejudecăți.

Source :

cluber