7 cuvinte puternice care pot schimba radical soarta oricărei femei

Cel mai important în viață este să crezi în propriile aptitudini. Odată ce ai făcut asta, toate lucrurile care îți tulburau inima tot acest timp, nu vor mai conta! În acest sens, există o tehnică psihologică eficientă numită „Puterea Cuvântului” care te va ajuta să-ți recapeți motivația și iubirea pentru viață:

1. Norocul

Da, norocului îi place să-i spui pe nume. Dar spune-o cât se poate de convingător, în caz contrar el rămâne a fi doar o vorbă goală, nu o premisă a succesului. «Sunt sigură că astăzi norocul îmi va zâmbi!»

2. Fericirea

Fericirea e scopul fiecăruia din noi, fără excepție. Ideea de a fi fericiți ne inspiră și ne înnaripează. De aceea, e foarte important să ne reamintim zilnic de scopurile și aspirațiile noastre. «Cu siguranță voi fi cu adevărat fericită!»

3. Dragostea 

Capacitatea de a ne iubi pe noi înșine, dar și pe cei din jur reprezintă o trăsătură specifică oamenilor fericiți. Dragostea pentru ceea ce facem și pentru ceea ce ne înconjoară ne face, cu adevărat, speciale. De aceea, transmiteți iubirea voastră lăuntrică universului, ori de câte ori aveți șansa să o faceți! «Iubesc această lume pentru că mi-a dăruit șansa să-i descopăr frumusețile!»

4. Bunăstarea

Dacă veți introduce acest cuvânt puternic în vocabularul vostru activ, el va deveni involuntar o necesitate firească a sufletului vostru, detașându-se de condiția imposibilului. În acest fel, datorită motivației corecte, veți izbuti să vă trăiți viața în bunăstare și armonie!

5. Recunoștința

Norocul se  întoarce cu fața doar la cei care nu doar primesc, ci și dăruiesc. Este esențial să ne arătăm recunoștința pentru tot ce avem, să-i ajutăm pe alții cărora le este mai greu și nu în ultimul rând, să acceptăm cu drag darurile universului. Aceasta este formula fericirii.

6. Succesul

Cu acest cuvânt lucrurile stau mai simplu. Repetați cât mai des acest cuvânt, până când nu veți observa că v-ați autoprogramat spre succes și acum motivația e în mîinile voastre!

7. Speranța

Speranța ne ajută să supraviețuim. Ea ne motivează să uităm de tragedia noastră lăuntrică, să ne strângem toată voința și puterea în mîini și să răsturnăm munți. De aceea, nu vă fie frică niciodată să vorbiți despre speranța la un viitor mai frumos, căci doar ea este cea care ne mișcă din loc și ne obligă să ne autodezvoltăm.

Sursa :