„Îți dai seama ce mult te-am putut iubi? Dar am renunțat la tot ceea ce înseamnă suferință, tăcere și TU în viața mea. Am început o viață nouă!”

Ea este D.. A îndrăznit să plece de lângă omul care era rece cu ea. A reușit să spună NU unei relații defecte. Acum vrea să își spună povestea.

Iubire? Te-ai gandit vreodata ce mult poti sa ma ranesti? Am incercat sa fiu fata perfecta, femeie inca nu sunt. Erai mai presus de orice in viata mea, eram capabila sa renunt la orice pentru tine. Iar tu iubire, tu ce mi-ai oferit in schimb?

Aruncai in mine cu vorbe grele crezand ca nu voi fi niciodata capabila sa plec. Stiu, am plecat de atatea ori si iar ma intorceam, cum un dependent se intoarce sa cumpere din nou drogul care il face fericit cateva ore si dupa sufera din nou. La fel eram si eu, stiam ca atata rau poti sa imi faci dar iar si iar ma intorceam la tine. Tu ce mi-ai oferit? Cateva momente de fericire iar dupa ce plecai uitai totul, iubire. Eram doar una din ele, asa e?

De ce nu mi-ai recunoscut niciodata? De ce ma imbatai cu vorbe dulci? Cu fiecare minciuna, cu fiecare vorbe aruncata cu ura, cu fiecare tipat, cu fiecare jignire ma faceai sa vad mai mult si mai mult ca nu insemn nimic. Dar eu, eu eram legata la ochi. Nu te vedeam decat pe tine si atat, nu-mi vedeam viata fara tine, fara dragostea ta. Eram multumita si cu atat, primeam dragoste cu portia.

Iti dai seama ce mult te-am putut iubi? Iti poti da seama? Ma puneai in spatele oricarei stricate care iti iesea in cale si eu tot continuam sa te iubesc tot mai mult pana cand mi-am luat inima in dinti, am respirat adanc si am strigat in mine: gata!! Opreste-te! Asa nu se mai poate! Si atunci am renuntat, am renuntat la tot ceea ce inseamna suferinta, tăcere și TU în viața mea. Trebuia sa incep o viata noua. Si am inceput.