Ferește-te de „băiatul-mamei.” Atunci când ieşi în oraş cu un astfel de bărbat, după asta el va fugi la mama să-i povestească cum a fost. Mâncarea mamei e cea mai bună, iar cămaşa doar mama i-o calcă bine

Sunt multe tipuri de femei şi de bărbați.

Ce tipuri de femei sunt vor spune bărbații. Eu voi scrie despre bărbați, pentru ca sunt femeie. Poate că ați cunoscut bărbați romantici, seducători, bărbați iubitori, sentimentali, bărbați duri sau nemernici. Bărbați! Bărbați de toate felurile! Mai este o categorie: bărbații care se cred puternici, deştepți, corecți şi indepedenți. Pe unii îi aștepți acasă, pe alții îi porți în gând, de unii ți-e dor și pe alții nu vrei să-i mai vezi niciodată. Asta e.

Adevărul e că mai există un fel de bărbat: cel depedent de femeia care l-a crescut. El e „băiatul-mamei”. Ei nu-şi iubesc femeia atât de mult precum mama. Părerea mamei e mai importantă decât durerea iubitei. Mereu sunt controlați dacă au mâncat, dacă şi-au luat căciula, dacă au dormit destul. Atunci când ieşi în oraş cu un astfel de bărbat, după asta el va fugi la mama să-i povestească cum a fost. Mâncarea mamei e cea mai bună, iar cămaşa doar mama i-o calcă bine. Uneori îți va spune că eşti urâtă, iar maică-sa minunată. Da, şi să ştii că banii lui vor fi la maică-sa în portofel, nu la tine și nici la el.

Iubitul tău nu-ți va lua haine şi nu-ți va face mici cadouri. O va face maică-sa, ea ştie mai bine ce-ți doreşti. Secretele tale spuse lui le va afla şi maică-sa. Dacă veți locui împreună cu viitoarea soacră şi într-o zi vei dori să vă mutați, ia-ți gândul. Nu va dori! Ține minte! Bărbatul-mamei nu te va susține, nu te va lăuda, nici nu se va mândri cu tine. Pentru el mama e totul. Mereu va proceda aşa cum va spune ea. Nu va fi nimic împărțit la doi. Va fi la trei.

Să ştii că nu se va schimba, cât nu ai spera. Chiar dacă te vei dedica relației, vei ceda, vei fi iubitoare. Oricum tu vei fi pe planul doi. Nu neg în nici un fel pornirea să-ți iubești mama. Ba chiar insist. Dar cred că m-ați înțeles despre ce vorbesc. Pentru că nu vorbesc despre dragoste pentru mamă, dar despre implicarea în exces a unei mame în-tro relație a fiului. Și aici în nici un caz nu e de vină mama.

Sfatul meu? Nu pierde timpul. Pleaca. Crede-mă vei fi iubită. Omul tău te aşteaptă.

Cu drag, Mary!

Foto: corazon.cl