Povestea TA: „L-am iubit atât de mult și dragostea mea nu i-am arătat-o niciodată cu adevărat. Am fost fraieră și geloasă

Ea este Angela. A iubit, a pus gelozia mai sus decât orice sentiment de dragoste și acum regretă. Totuși, în spatele fiecărui regret poți găsi o urmă de fericire.

„Îl iubeam în toate felurile. Îl iubeam ca pe un copil când se alinta, când mă ținea în brațe și-i plăcea, când alergam pe stradă sa nu întârziem la teatru.

Îl iubeam ca pe bărbatul vieții mele când mă săruta pe frunte, când mă ținea în brațe să mă încălzească, când îmi spunea să am grijă de mine, deși avea el, când mă ținea strâns pe sanie să mă simt în siguranță, deși după al doilea dâmb se speria și el, când ma prezenta cuiva ca „iubita mea”, când i-am cunoscut părinții și, deși îmi era teamă, deja îi visam drept socrii.

Îl iubeam când îmi vorbea despre visurile lui și mă făcea să le visez și eu, când mă visam în rochie de mireasă lângă el, când visam la o libertate în doi, când visam la cei mai frumoși doi copii. Îl iubeam ca pe un simplu fraier la început, când îmi făcea masaj și trandafiri din șervetele, când zâmbea și nu știam dacă e pur și simplu sau de la ochii mei care sclipeau când îl priveam.

Îl iubeam când mă mușca de nas sau mă ciupea și gâdila. Îl iubeam ca pe întregul meu univers când știam că e doar al meu, când venea obosit de la muncă și totuși mă ținea în brațe până adormeam, când îmi dădea încredere să mă uit în oglindă, când îmi spunea că sunt frumoasă dimineața, chiar de eram ciufulită și somnoroasă, când aveam cele mai fierbinți nopți împreună și mă învata ca alea sunt cele mai dulci momente.

Îl iubeam cum nu credeam că pot să iubesc pe cineva. L-am iubit atât de mult și nu i-am arătat niciodată cu adevărat. Am fost fraieră și geloasă. L-am rănit și dezamăgit.

Dar l-am iubit cum nimeni alta nu a mai făcut-o până acum și nu o va mai face. De ce încerc să mint? Încă îl iubesc. Mereu o voi face. Poate iubirea-mi va scădea din intensitate văzându-l mereu cu ea sau cu alta, dar niciodată nu voi uita ce a însemnat pentru mine.

Mereu va fi în sufletul meu. Mereu voi fi acolo dacă va avea nevoie de mine. Orice ar fi, el va rămâne marea mea dragoste. Oricât de departe va pleca va fi mereu foarte aproape de mine, în inima mea.

Dacă vei citi vreodata asta tu, copile, bărbate, omul meu… te iubesc.”

Trimite și tu #PovesteaTA de viață – mesaj pe pagina de Facebook De Vorbă cu Tine. Pe cele mai reușite le vom posta chiar pe site.