„Scriu aceste rânduri cu lacrimi în ochi: niciodată să nu renunți la omul care te iubește și îți demonstrează asta zilnic”

E trist când o iubire adevărată dispare din nimic. L.. a reușit să demonstreze asta și nu în cel mai bun sens. A greșit, refuzând dragostea sinceră a omului ei. Și totuși, dacă e iubire adevărată nimic nu este imposibil.

„Scriu aceste randuri cu lacrimi in ochi: niciodata sa nu renunti la omul care te iubeste si iti demonstreaza asta zilnic. Stiu ca este doar vina mea, probabil merit sa sufar. La inceput totul era frumos, era o poveste ce credeam ca nu se va termina niciodata. Ne-am intalnit, ne-am placut si ne-am iubit. Totul a fost frumos, in timp iubirea noastra incepuse sa devina din ce in ce mai puternica. 

Imi era teama sa-l pierd, imi era teama de ce va urma. El m-a iubit mai mult, mi-o demonstra zi de zi, iar eu… Eu incepusem sa fiu rece, indiferenta, nimic din ce facea pentru mine nu era bine, vroiam sa-l parasesc. Nu stiu ce a fost in capul meu, pur si simplu nu imi mai faceau bine atingerile lui. Intr-un sfarsit mi am dat seama ca ar fi mai bine sa ii spun toate lucrurile acestea , sa-i spun ca nu mai simt nimic pentru el si ca ar fi mai bine sa luam o pauza. Atunci el cu lacrimi in ochi mi-a spus: „Daca ma iubeai sau m-ai iubit vreodata nu cereai pauza. Eu nu accept pauze. Daca vrei, ne despartim.”

Eu fireste ca am acceptat. El a ramas uimit, nu mai avea cuvinte, incepuse sa planga din ce in ce mai tare, iar eu pur si simplu am plecat. Timp de cateva saptamani tot m-a cautat, imi scria mesaje, ma suna, ma intreba daca sunt bine, daca sunt fericita. Mi-a zis ca este distrus, dar daca asta vreau n-o sa ma mai deranjeze niciodata.

A fost ultima data cand el m-a sunat. Mi-a zis atunci: „Intr-o zi o sa-ti fie dor si o sa regreti, dar atunci va fi prea tarziu sa te mai intorci la mine. O sa-mi gasesc pe cineva care sa ma respecte si sa aprecieze pentru orice gest frumos pe care-l voi face pentru ea. Tu nu ai stiut sa apreciezi. Adio!” Deja atunci mi-era greu sa stiu ca el imi spune asta. Nu a trecut mult timp si mi se facuse dor de el, de cuvintele lui, de atingerea lui. L-am sunat si mi-a dat ocupat. Am insistat si in zadar. Incepuse sa-mi fie greu fara el, incepusem sa sufar.

Au trecut 6 luni, eu inca sufar, inca nu pot sa-mi fac alta relatie si nici nu vreau sa ma gandesc la asta. El acum este fericit cu o alta femeie, de doua luni iubeste pe altcineva. Stiu ca merita. Eu nu am meritat si regret enorm pentru ceea ce am facut.”

Nu o judecati. L.. si-a invata lectia poate mai mult decat oricand. Si voi aveti grija ce lectii invatati. Si totusi, daca e dragoste adevarata, nimic nu e imposibil.

Foto: kkonst.com