Ştiu că are pe altul. Da, și este însărcinată. Are o altă viaţă. E fericită, iubită, împlinită. Iar eu o băteam

„Ştiu că are pe altul. Da, și este însărcinată. Are o altă viaţă. E fericită, iubită, împlinită. Atunci când a plecat mi-am asumat faptul ca nu se va mai întoarce. Am fost un laş, nu am făcut nimic ca să o opresc din drum. Hmmm. Mint!

Am acţionat! Pffff! Am bătut-o rău de tot. Ea a răbdat, cum a mai facut-o şi alte dăţi. Recunosc, aşa mi-am luat rămas bun. Și ea mi-a spus adio. Nu i-am dăruit niciodată flori şi nu i-am spus un sincer „te iubesc”. Da, jenant, dar ea a jucat şi rolul de bărbat în căsnicia noastră. Nu i-am sărutat niciodată mâna din respect că mi-a născut şi crescut doi copii. Am înşelat-o, trădat-o şi umilit-o.

Dar ea mi-a oferit de fiecare dată şansa de a mă schimba. M-a aşteptat mereu. Iar eu ca recompensă făceam scene de gelozie şi o snopeam în bătăi. Ştii,fără ea viaţa mea e sumbră. Drace! Nici nu pot vorbi cu ea. Nu am cum. Te rog, spune-i ca ea a fost perfectă. Nu am avut și nici nu voi avea femei ca ea. E de neînlocuit. Ea a luptat pentru doi. Eu am fost un nemernic. Mai sunt un nemernic. Un nemernic ce nu se va schimba!

Acest mesaj e al tatălui meu către mama. Cu drag, Mary!

p.s. I-am transmis.Ea te-a iertat. Dar nu te mai iubeşte. Ea are pe omul ei. Omul care o iubeşte şi nu o lasă singură cum ai lăsat-o tu mereu. Da, îl IUBEŞTE!”

Foto: lovesoulandemotion.com