Atunci când mă simţeam singură și neînţeleasa, tu nu ai fost lângă mine

Atunci când mă simţeam singură și neînţeleasa, tu nu ai fost lângă mine. Nu, nu ai fost. 
Atunci când am fost grav bolnavă, tu ai pus pe prim plan munca și ai uitat că exist. Ai revenit când eram bine și fericită.
Când doream să discutăm despre viață și să ne trăim dragostea, tu erai ocupat cu nimicuri. Eu eram ocupată să lupt pentru doi. 
Când am dorit să gătim împreună, mi-ai spus că locul tau nu este la bucatărie. De parcă locul meu era. 
Când am dorit să fiu libera, să muncesc, să călătoresc, tu ai fost împotrivă. Nici acum nu înțeleg de ce. 
Când spuneam adevărul, eram directă și nu menajam oamenii făţarnici şi bârfitori, tu îmi spuneai să tac, să fiu în rând cu lumea. Atunci cine eram eu și cine era lumea pentru tine? 
Aveam multe planuri, dar tu nu le ascultai şi nu mă ajutai.
Au fost momente când m-ai impus să-mi cer iertare făra nici un motiv, de la oamenii care m-au înjosit şi m-au rănit. Adesea mi-ai spus că sunt o proastă şi că părerile mele nu au nici o valoare pentru tine.
Prea des îţi întorceai spatele, lăsându-mă sa plâng prin unghere întunecoase.
Tu nu ai fost acolo lânga inima mea.
Şi totuşi te-am iertat de fiecare dată.
Dar nu am putut să te iert atunci când nu mai doreai să mă ții de mâna pe stradă şi erai un spectator ce aplauda şi îi susţinea pe cei ce-mi provocau durere.
Iartă-mă, dar nu am putut ierta faptul că mă considerai o străină în viaţa ta. Iartă-mă că te-am iertat. Ca la sfârşit vreau să te întreb: „Cum crezi, o străină ar fi putut să te susţină, să fie lângă tine oricând si oriunde, să creadă în tine?Cum crezi, o străină ar fi cedat, te-ar fi iertat?”
Cu drag, Mary!
p.s: e un mesaj pentru oamenii care îi cred străini pe cei ce sunt alături. Nu fiţi reci cu oameni iubitori. Nu uitaţi, viaţa e un bumerang, ce faceți aceea și aveţi! Iubiţi sincer si preţuiti!