PovesteaTa: „Mesajul de adio al unei femei pentru OMUL EI…”

Ea este L. și are un mesaj de adio pentru omul ei drag. Uneori nu poți decât să spui ceea ce este în sufletul tău și să mergi mai departe.

„Dragule, mi-a trebuit mult timp sa-ti scriu această scrisoare, multe zile în care simțeam ca mi-a smuls cineva sufletul, multe nopți nedormite și multe lacrimi.

N-am gândit nici măcar o secundă că viața noastră, visurile noastre și planurile de viață aveau să aibă un sfârșit atât de brusc fără să pot face ceva, nu am știut cum să fiu cu această decizie…

Am stat nopți și nopți la rând și am reflectat. Și m-am panicat. Mi-ai dat drumul de mână și am căzut. Nici măcar nu te-ai uitat în urma ta. A durut enorm și încă doare.

A trecut însă timpul și el ne-a arăta totul. Mi-a demonstrat că asta este cea mai corectă decizie. Am trăit o perioadă frumoasă a vieții mele alături de tine, nu o să-mi pară rău niciodată de asta. Pur și simplu atunci erai totul.

Te-am simțit al meu. Am crezut în noi. În dragostea ce ne-a unit. Te-am iubit, pentru că mi-ai arătat ce înseamnă dragostea cu adevărat, pentru că ai fost bărbatul vieții mele, m-am simțit mereu iubită și în siguranță alături de tine. Te iubesc încă, pentru că dragostea nu poate să treacă în 10 zile. Dar nimic nu mai întorci…

Ai fost în viața mea și nu voi putea schimba niciodată asta. Tot ceea ce pot să-ți doresc este ceea ce e mai bun: un viitor frumos și plin de realizări.

Îți doresc fericire și să fii cu adevarat iubit. Adio.”

Trimite și tu #PovesteaTA de viață – mesaj pe pagina de Facebook De Vorbă cu Tine. Pe cele mai reușite le vom posta chiar pe site.