„Lângă bărbatul pe care îl iubeşti cu adevărat, sufletul îți va fi împăcat pe deplin”

Ea este M.. Ea are o poveste frumoasă de dragoste, una care a demonstrat că dacă iubești cu adevărat poți să -ți așteptți jumătatea. Să speri, să crezi și îndr-un final, să trăiești iubirea în doi. E o lecție pentru mulți.

„Se spune că viața îți oferă multe lucruri neaşteptate, mulți oameni noi de care te poți îndrăgosti nebuneste într-o clipă, iar această iubire să rămână pentru tot restul vieții. Da, aşa s-a şi întâmplat acum câțiva ani în ziua de Crăciun. M-am îndrăgostit de doi ochi albaştri, de un bărbat cu suflet cald si blând. M-am îndrăgostit de el, fără să ştiu că acesta este stabilit în altă țară şi a fost îngrozitor de greu să accept crunta realitate, dar a trebuit!

Între noi era ceva… ceva diferit, fiindcă inima simțea! A trecut timpul, iar noi ne iubeam atât de mult şi înfuntam împreuna distanța şi dorul care ne măcinau sufletele, care zăceau in sinea noastră ca un venin. Am fost hotarâtă să il aştept atât cât era nevoie, pe el, pe omul meu! Nu am renunțat nicio clipă, fiindcă el era tot ce aveam nevoie, el devenise totul pentru mine! Îi spuneam mereu că aş da orice pentru o îmbrățişare sau pentru o clipă în care aş putea să îl privesc în ochi, spunându-i cât îl iubesc! Fără iubirea lui, fără vorbele înțelepte pe care mi le spunea mereu ,n-aş fi rezistat! Aşteptam să treacă nopțile pline cu dor şi să vină dimineața, pentru a-i auzi vocea caldă ce mă liniştea mereu! Am dus împreuna o luptă grea, dar important a fost faptul că nici unul dintre noi nu s-a dat bătut.

După mult timp, într-o zi oarecare, bărbatul meu a reuşit să îmi demonstreze toata dragoste, spunându-mi: „voi veni acasă şi nu o să mai plec!” În acel moment am simțit cum sufletul meu s-a eliberat din acea strâmtoare, m-am simțit precum o pasăre care se bucură de viață, după o îndelungată perioadă de stat in colivie. Am simțit fericirea cu adevărat, a fost un sentiment unic, de care nu mai avusem parte până atunci! Venirea lui acasă m-a făcut sa devin cea mai fericită femeie, m-a ajutat să prețuiesc din plin fiecare clipă petrecută împreună. Privind in urmă, realizez că toate întâmplările au avut un rost, iar în prezent au devenit lecții de viață. Această poveste de dragoste m-a învățat că în viață este foarte important să lupți pentru ceea ce iubeşti cu adevărat şi să îți imaginezi cum te vei simți atunci când vei ieşi învingător, iar acest lucru te va ajuta enorm! Lângă bărbatul pe care îl iubeşti cu adevărat, sufletul îți va fi împăcat pe deplin, doar lângă EL!