fb

„Astăzi urma să împlinim 1 an de la cununie dar din păcate facem câteva luni de divorț”

Se întâmplă ca viața să ne dea lucrurile peste cap. Se întâmplă ca după ani de zile omul pe care îl credeam parte din noi să ne dezamăgească. După asta nimic nu mai e la fel și nici noi nu suntem la fel. Se întâmplă ca singurul gest posibil e să luăm o foaie, sau să ne așezăm în fața calculatorului și să scrim. Să scrim toată durerea noastră în câteva rânduri. Apoi pur și simplu să înțelegem că așa e viața, să iertăm și să mergem mai departe. Ea a făcut asta!
„Astazi ar fi trebuit sa fie o zi minunata din viata mea, urma sa implinim 1 an de la cununie dar din pacate facem cateva luni de divort. Oh, daca as sti cu ce sa incep. Sunt atatea de spus incat nu mai stiu pe ce sa ma axez. Am iubit acest om, il iubesc si il voi iubi din tot sufletul meu si cu toata fiinta mea. Uitam sa si respir in preajma lui, dar cu toate astea ma regasesc aici astazi… el cu altcineva si la mii de km departare, eu cu altcineva si cu gandul la el. Oricat as fi de constienta ca asa e mai bine, tot atat de constienta sunt ca dragostea asta ce o simt nu o sa dispara prea curand.
Ceea ce vreau sa va spun este sa nu lasati sa se pateze dragostea voastra cu rautatea celor din jur. Daca puteti, tineti-va departe de oamenii invidiosi si reci. Am iubit un om cu toata fiinta mea, i-am daruit 7 ani din viata mea si nu au fost suficienti. Cand a fost vorba sa ma dea la o parte, m-a dat cu atata usurinta incat nici nu mai stiu daca macar isi mai aduce aminte de existenta mea. Nu pentru ca nu m-a iubit, ne-am iubit… ne-am iubit atat de mult incat dragostea asta ne-a ravasit pe amandoi. Nu am stiut cum sa o manevram asa ca in loc sa ne inalte ne-a adus aici. Si cand spun „aici” spun de agonia asta continua pe care o traiesc, spun de viata asta care m-a condamnat sa traiesc fara el. Asa ca daca va iubiti, si va iubiti din tot sufletul aveti grija de dragostea voastra, aveti grija de relatia voastra, pretuiti la timp pentru ca o sa vina momentul cand veti realiza ca aveati totul doar printr-o simpla mangaiere,un banal „ai grija de tine.” Viata ne ofera lectii, iar eu am primit-o in cel mai crud mod.
Fostului meu sot ii spun ca are inima mea si ca o sa o aiba toata viata. Mereu va face parte din viata mea si mereu va fi un om important. Sper din tot sufletul sa iti gasesti linistea… pentru ca iubire ai avut cat sa-ti ajunga pentru 3 vieti. Si totusi m-ai dezamagit. M-ai dezamagit cand te-ai transformat in ceea ce esti acum, atunci cand ai uitat sa mai vorbesti cu respect de femeia care ti-a fost alaturi la bine si la rau 7 ani de zile. M-ai dezamagit cand ai ales sa arunci cu noroi in tot ce a fost frumos, cand mi-ai patat amintirile, atunci cand ai spus ca ai gasit dragostea adevarata alaturi de o persoana pe care ai cunoscut o de 2 luni iar eu am fost un simplu atasament. Dar cu toate astea iti doresc sa fii fericit! De iertat n-am sa te iert, poate pentru ca inca te iubesc si poate ca inca te cred omul meu! M-ai lasat sa plec ca apoi sa ma inlocuiesti. Sper ca ai facut alegerea buna pentru ca daca vreodata vei regreta eu nu voi mai fi acolo pentru tine.”