6 semne sincere că nu trebuie să pierzi un astfel de bărbat

Inima întotdeauna îți va spune cine e bărbatul pe care nu trebuie să-l pierzi…

Cel mai important criteriu în alegerea viitorului soț: el trebuie mai întâi să îți devină cel mai bun prieten. Iată care sunt semnele care îți arată că alături de acest bărbat poți să îți petreci restul vieții tale:

1. Când în viață mi se întâmplă ceva, rău sau bun, el este primul om căruia vreau să îi povestesc

Pentru mine întotdeauna acest om a fost mama și, chiar dacă ea a rămas unul din cel mai importanți oameni din viața mea, acum îi povestesc mai mult soțului. Când mi se întâmplă ceva frumos la muncă eu nu mai am răbdare să vin acasă, să vorbesc despre asta cu soțul. Chiar și atunci când sunt tristă, vreau să-i spun despre asta.

2. În timpul liber el este o prioritate pentru mine

Desigur că am prieteni cu care îmi place să îmi petrec timpul. Însă dacă ar fi să aleg cu cine să petrec timpul liber – cu o prietenă sau cu soțul – în 9 cazuri din 10 mi-aș alege soțul. Sincer cred că așa și trebuie să fie. Îmi iubesc la nebunie soțul și niciodată nu voi sacrifica o zi petrecută cu el pentru o zi petrecută cu prietenii.

3. Putem să ne purtăm ca niște copii când suntem împreună

Cât de plictisitoare trebuie să fie o relație unde partenerii nu se joacă. Și acum râdem până la lacrimi de la o glumă. Noi dansăm pe fundalul unor piese vechi, gătim împreună și sărim sub ploaie.

4. Când mă simt rău, merg la el

Tot de ce am nevoie în momentele dificile este ca el să mă îmbrățișeze, iar eu să îi plâng pe umăr. Știu că în fața lui pot să par vulnerabilă, să plâng din motive neînsemnate, pentru că el oricum mă va iubi.

5. El mă știe mai bine decât eu însămi

El niciodată nu mă întreabă ce îmi doresc de ziua de naștere sau de Revelion. El mă ascultă foarte atent și ține minte tot ce îi spun. El știe lucrurile care îmi plac.

6. El este tot de ce eu am nevoie

Chiar și atunci când mă imaginez bătrână, cu păr alb și riduri pe față, îl văd alături de mine, la fel de bătrân. Noi ne simțim la fel de bine unul lângă altul și suntem la fel de fericiți.

Sursa :