6 semne că partenerul tău se gândește la despărțire

Ai observat că partenerul te evită? Că nu mai petreceți atât de mult timp împreună? Acest lucru este, fără îndoială, destul de frustrant.

Te gândești că este foarte posibil că se comportă așa fiindcă este supărat pe ceva, dar nu știi dacă aceasta să fie adevăratul motiv sau partenerul tău chiar încearcă cu adevărat să-ți spună prin semne că ar vrea să vă despărțiți.

Este foarte posibil ca în viața persoanei dragi totul să nu fie chiar atât de simplu. Tu simți că ceva nu este în regulă. Nu e prea plăcut să știi că relația ta nu se dezvoltă așa cum ai planificat la început. Acest lucru duce la frustrări și conflicte. Începeți să vă îndepărtați unul de celălalt și deveniți complet străini. Ce urmează? Ambii veți începe să căutați motive pentru a vă despărți. Iată câteva semne că partenerul tău se gândește la despărțire.

1. Se enervează de la orice fleac

Începeți să vă certați foarte des de la orice lucru mărunt, iar acest lucru indică că ceva nu merge bine în relația voastră. Oamenii care se iubesc cu adevărat rareori acordă atenție diferitelor lucruri prostești. Dacă ai observat că atitudinea partenerului tău față de tine s-a schimbat, nu trebuie să ignori acest lucru. Posibil că partenerul tău nu vrea să fie el cel care îți cere să vă despărțiți.

2. Se îndepărtează de tine

Chiar și atunci când stați unul lângă altul, simți că între voi sunt mii de kilometri distanță. Partenerul tău te sună tot mai rar, vorbiți foarte puțin. Distanța emoțională a unui partener este un semn clar că relația voastră este în declin. Îți dai seama că nu înțelegi ce se întâmplă de fapt.

3. Petrece puțin timp cu tine

Acesta este încă un semn la care trebuie să atragi atenția. Partenerul tău mereu motivează că nu are timp liber, că este mereu ocupat la muncă, că trebuie să ajute un prieten… Toate acestea sunt vorbe goale. Când iubești, găsești timp pentru persoana iubită. Când o persoană este cu adevărat interesată de tine, te pune mai presus de orice altceva. Nimic nu-l poate împiedica să-ți ofere timp.

4. Nu vede un viitor cu tine

Partenerul tău își pierde interesul atunci când discutați de o călătorie împreună sau de o ieșire la film, la teatru. Toate acestea nu sunt interesante pentru el. Niciodată nu îți spune despre planurile lui de viitor cu tine, pentru că nu ești în ele. Discută cu partenerul tău despre adevăratele lui intenții.

5. Nu-ți răspunde la mesaje sau apeluri

Îți răspunde tot mai rar la apeluri sau la mesaje. Nu-ți fie frică să discuți cu el, să fiți sinceri unul cu celălalt. Nu-ți fie frică să recunoști că această relație nu are viitor. Vei fi mult mai împăcată cu sine știind adevărul.

6. Nu recunoaște că este indiferent

Când vrei să comunici cu partenerul tău, iar acesta la rândul său încearcă să se apere și nu recunoaște nimic, e o problemă.

Source :