6 semne că cineva se gândește cu adevărat la tine

Semnalele aproape subtile percepute de subconștient se manifestă în corpul nostru la un nivel complet fizic. De foarte multe ori ne aflăm în situația când simțim literalmente ce gândește altă persoană, parcă am fi pe aceeași lungime de undă cu ea.

De fiecare dată, fiecare astfel de situație pare a fi un adevărat miracol, deoarece fie anticipăm anumite acțiuni ale altor persoane înainte ca acestea să le facă, fie citești gândurile lor.

Există, într-adevăr, o conexiune invizibilă între oameni, o conexiune care poate fi doar simțită. De fapt, lumea din jur o percepem nu doar prin văz, auz sau interacțiune fizică. Avem și alte moduri de percepție, care sunt mult mai profunde. Cu siguranță, trebuie să existe ceva în noi care să ne permită să percepem direct sentimentele celuilalt și să știm ce vom gândi la un moment dat și cum ne vom comporta la un moment dat.

Dacă vom privi mai atent lumea din jur, vom simți atenția cuiva datorită unor anumite semne:

1. Zâmbet subconștient.

Corpul nostru reacționează și rareori ne gândim la asta. Atunci când ne regăsim în situația când cineva ne laudă pentru ceea ce facem, devenim fericiți. Dar, dacă suntem lăudați în prezența unui prieten care nu se află în cea mai bună situație, este clar că nu am vrea să ne demonstrăm fericirea în fața lui.

Încercăm să micșorăm cât de puțin fericirea noastră, cel mai probabil la nivel subconștient. Dar, chiar dacă vom încerca să menținem o expresie mai serioasă pe față, totuși vrem să zâmbim și nu vom reuși să reținem emoțiile, pentru că este o reacție absolut normală ți subconștientă.

Zâmbetul este o manifestare fizică a semnalelor pe care le primește creierul. La fel este și în cazul când cineva se gândește la noi: zâmbim larg întregii lumi. Subconștientul nostru știe că este un lucru bun care ni se întâmplă și ne face fericiți.

2. Schimbări bruște de dispoziție.

Chiar în acest moment suntem plini de dispoziție bună și tot ce ni s-a întâmplat în acest timp a fost frumos și bine. Apoi, fără vreun avertisment, starea noastră de spirit se schimbă totalmente. Ne simțim de parcă cineva ne fură rezervele de energie. Nu mai simțim nevoia să zâmbim, să glumim.

Singurul lucru pe care îl dorim este să suferim doar în interiorul sufletului nostru, fără să ne vadă nimeni. Probabil, toate acestea se întâmplă fiindcă cineva se gândește la noi chiar în acele momente și subconștientul nostru ne anunță anume în așa mod. Sufletul nostru simte atenția și energia altei persoane și anume așa el reacționează.

3. Subconștientul nostru ne aduce mai aproape de o anumită persoană.

De ce oamenii se îndrăgostesc unul de celălalt? Ce forță irezistibilă ne face să fim atrași de anumiți oameni? În spatele acestei forțe de atracție este subconștientul nostru și vibrațiile sufletelor oamenilor din jurul nostru. Prin mintea noastră, aceste vibrații devin clare și de înțeles. Noi nu suntem capabili să recunoaștem fericirea nici când aceasta ne privește în față și, prin urmare, atunci când ne dorim adevărata dragoste, începem să o căutăm subconștient la persoanele care să o ofere.

Mintea noastră încearcă să găsească o modalitate de a permite acestei persoane să între în viața noastră. Simțim pielea de găină pe corpul nostru atunci când întâlnim acea persoană, ne pierdem în privirea ei. Este foarte posibil să fie o persoană cu care ne-am mai intersectat anterior sau poate am mer la aceleași concerte, cafenele. Subconștientul nostru simte că suntem potriviți unul pentru altul și încearcă să ne aducă împreună.

4. Mișcări ciudate ale ochilor.

Dacă merge vorba despre alergii, boli cronice ale ochilor, ticuri nervoase, trebuie să ignorăm acest simptom. Dar dacă nu avem așa ceva, și, cu toate acestea, ochii noștri încep să se comporte altfel, acest lucru indică că creierul nostru simte ceva. Poate indica faptul că cineva se gândește la noi.

Dacă cineva se gândește atât de puternic la noi că tocmai se zbat ochii nu garantează deloc că această persoană ne place. Din contra, ar putea fi extrem de geloasă și să dorească foarte mult să ne distrugă, încât simțim acest lucru și la nivel fizic. Dacă se zbate ochiul drept, înseamnă că cineva nu este mulțumit de noi, iar dacă se zbate ochiul stâng, înseamnă că cineva s-a îndrăgostit de noi.

5. Ne simțim tensionați.

Mintea umană este incredibilă. Nu a fost încă investigată pe deplin și uneori ne pare că face adevărate minuni. Puterea minții este cu adevărat uimitoare. De îndată ce ne gândim la tot ce putem realiza cu ajutorul minții, înțelegem că această listă este interminabilă.

Mintea noastră ne poate oferi mii de idei, soluții la rezolvarea tuturor problemelor. Trebuie doar să avem încredere în semnalele pe care ni le trimite mintea. Mintea creează tensiune în corpul nostru, iar această tensiune este cauzată de cineva care vorbește despre noi cu alte persoane. În plus, dacă cineva mereu ne judecă, mintea noastră va încerca să ne anunțe prin diferite manifestări fizice, va crea tensiune în corpul nostru sub formă de obraji înroșiți.

Dacă obrajii se înroșesc brusc, înseamnă că energia negativă a cuiva acționează asupra noastră. Un alt semn caracteristic poate fi sughițul, la fel cauzat de o energie negativă. De obicei, sughițul indică faptul că cineva se plânge de noi unei alte persoane.

6. Energia pozitivă

Știm deja că mintea noastră este capabilă de lucruri incredibile. Așa cum poate simți energia negativă, la fel o poate simți și pe cea pozitivă. Când cuplurile cu adevărat îndrăgostite se regăsesc în diferite orașe, țări, în multe cazuri partenerii se simt la nivel fizic atunci când jumătățile lor se gândesc la ei.

Acest lucru se manifestă ca o atingere ușoară pe obraz sau pe mână. Un alt mod în care cuplurile simt că sunt conectate între ele sunt exploziile bruște de energie și dispoziție. Sau o doză puternică de strănut, fără să fi suferit de alergii. Un astfel de strănut de obicei înseamnă că cineva se gândește la noi și că îi este foarte dor.

Mintea și corpul nostru sunt foarte legate între ele. Cel mai simplu lucru pe care îl putem face în această situație este să facem un pas înapoi și să admirăm capodopera naturii cu care suntem în strânsă legătură. Așadar, dacă vom simți anumite semne, să privim mai atenți ca să înțelegem exact ce vor sentimentele să ne spună.