6 metode să devii mai atrăgătoare, fără a spune prea multe

Pentru a stabili un contact puternic și deplin cu oamenii, nu trebuie să fii super carismatic. Trebuie doar să îți dai cuvântul să respecți acele lucruri de care depinde felul cum vom plăcea interlocutorului nostru.

Cel mai bun compliment pe care îl poți face unei persoane este să asculți cu adevărat ce are de spus. Să arăți că îți place ce auzi, îți place modul în care aceasta gândește.

Când porți o conversație individuală cu altă persoană, încearcă să nu stai doar concentrat în telefon. În schimb, poți lua notițe într-un carnet despre ceea ce ai învățat de la interlocutor și ce este cu adevărat important pentru el.

Este foarte important și să îți amintești numele celor pe care îi cunoști și pe care le uiți mereu.

Uneori, este foarte dificil cu unii oameni.

Te ofensează mereu sau se supără de la nimicuri. Dar rareori cineva se va indigna dacă transformi o situație penibilă într-o glumă. Încă un lucru care lasă o impresie pozitivă despre tine ar fi să întrebi de copiii celui cu care porți o discuție.

Așadar, devino persoana care nu uită numele partenerilor. Persoana care întreabă de copiii lor și cu siguranță te vor considera unul dintre cei mai drăguți oameni.

Unii oameni se îngrijorează atât de mult de felul cum vor face o primă impresie. Aceștia uită nu doar cum a început conversația, dar și cum ea s-a terminat.

Ca să faci o primă impresie bună trebuie să închei conversația cu promisiunea de a prezenta acea persoană cuiva din cercul tău social. Cuiva care o poate ajuta în anumite interese.

Vorbește cu oamenii despre lucruri simple, discută cu ei despre ce mai fac în timpul liber, ce sport le place, ce filme privesc. A vorbi pe asemenea subiecte poate părea plictisitor, dar contează. Dacă sunt folosite cu înțelepciune, în timp îți pot deschide ușile spre conversații mai serioase.

Întrebările și cererea unui sfat te vor ajuta să afli mai multe experiențe de viață, mai multe istorii adevărate despre cum se construiește o carieră, dar și să ai simpatie din partea acestei persoane.

Încearcă să înțelegi când trebuie să taci.

Oamenii pot repede să uite ce le-ai zis, dar niciodată nu vor uita cum i-ai făcut să simtă cuvintele spuse în adresa lor.

Ca să faci o impresie bună, e bine să știi când să taci, să dai de înțeles că asculți persoana, că o înțelegi, ești empatic cu ea. Nu este suficient să spui lucrurile corecte, trebuie să arăți și că îți pasă.

Aceste sfaturi sunt foarte simple. Dacă le vei implementa în practica vieții tale, vei reuși să ai parte de discuții frumoase. Vei putea să fii mai sigură în forțele proprii și să poți construi relații frumoase.