fb

6 mesaje care-i vor topi inima partenerului tău, chiar dacă sunteţi de mult timp împreună

Nu contează cât de mult sunteţi într-o relaţie, atâta timp cât în ea există iubire şi pasiune. Cea mai eficientă modalitate de a păstra aceste senzaţii plăcute de-a lungul relaţiei sunt mesajele. Mesajele îi vor reaminti partenerului tău cât de mult vă iubiţi şi vă preţuiţi reciproc.

Îţi place zâmbetul lui fermecător? Atunci spune-i asta! Nu este neapărat să-i scrii în fiecare zi sau în fiecare oră, dar ar fi extrem de frumos să-ţi creezi o obişnuinţă în a-i scrie lucruri plăcute.

1. Ţi-am spus astăzi cât de mult te iubesc?

O scurtă reamintire despre sentimentele tele faţă de partener, care nu necesită nici timp, nici efort.

2. Mă faci cea mai fericită!

Prin acest mesaj exprimi totul: emoţii, sentimente profunde şi flirt. Acest gen de mesaje este minunat pentru că el nu-ţi presează partenerul şi nici nu-l obligă să-ţi răspundă momentan, atunci când e încărcat cu muncă.

3. Eşti atât de drăguţ/amuzant!

Indiferent de context, acest tip de mesaje este extrem de plăcut. Nu doar îţi garantează buna dispoziţie, dar şi contribuie la creşterea respectului de sine.

4. Sunt îndrăgostită de tine.

Da, anume îndrăgostită! Aici nu e vorba de iubire, ci de aluzia la farmecul şi prospeţimea sentimentului îndrăgostirii, care este indispensabil oricărei relaţii, mai ales celor de lungă durată.

5. Ai arătat foarte bine ieri!

În loc să spui lucruri generale, încearcă să particularizezi complimentele pe care le faci partenerei. De exemplu: ,,Ador cum îţi stă în haina albastră, pe care ai purtat-o la eveniment.” În acest fel, partenerul tău va crede mult mai mult în veridicitatea celor spuse de tine. E un truc chiar util!

6. Ai fost bun!

Advertisement

Nu contează în ce context scrii acest mesaj, întrucât prin el se subînţelege că tu apreciezi efortul depus de către partener, în cadrul unei anumite activităţi.

Source :

lifegeek