fb

6 lucruri incredibile care se întâmplă atunci când rămâi singură

Când încetezi să mai fii într-o relație, începi să-ți acorzi mai multă atenție. De-acum încolo exiști doar tu și crede-mă, vorbesc acum despre o experiență spirituală absolut diferită de tot ce ai mai trăit până acum. Efectul va fi îndeosebi de amplificat, dacă abia ai evadat dintr-o relație de lungă durată care te-a scurs de ultimile puteri.

Dacă îți dorești ca procesul tău de autodescoperire să fie cât se poate de frumos, atunci urmează aceste sfaturi:

1. Ai mult timp pentru tine însăți

Când erai implicată într-o relație, tot timpul liber pe care și așa îl aveai extrem de limitat, îl dăruiai partenerului tău. Acum însă ai toată libertatea de a face orice te-ar face fericită și nimeni nu te poate opri să faci acest lucru!

2. Devii mai atentă

Acum că știi cu siguranță ce meriți, nu vei permite altor neciopliți să-ți invadeze viața. Odată ce ai început să te iubești pe tine însăți, să fii mai blândă cu sufletul tău rănit, îți dai seama foarte bine că nu fiecare îți merită inima. Atenția e un lucru important în acest sens!

3. Îți faci mai puține griji

Nu te mai gândești dacă îți este loial sau nu. Nu îți mai faci griji de ce nu îți răspunde la miez de noapte. Nu-i mai scrii în permanență, cerșindu-i atenția. Acum nu mai depinzi de el. Ești doar tu și acest sentiment îți face viața mai dulce!

4. Devii mult mai ambițioasă

Acum nimeni nu-ți mai suprimă visele și voința. Acum viața ta e în mâinile tale și ai tot dreptul să-i creionezi cele mai inedite scenarii.

5. Devii mai apropiată de prieteni

Deseori se întâmplă să mutăm prietenii pe plan secundar când suntem implicați într-o idilă. Iar atunci când evadăm din ea, fiind răniți și vulnerabili, avem nevoie de ei mai mult ca niciodată.

De aceea, fiți cât se poate de sinceri, adevărați și loiali față de prietenii voștri, căci doar ei sunt cei care vă sunt alături indiferent de prezența sau absența unui partener.

Advertisement

6. Te descoperi pe tine însăți

Îți dai seama cât de independentă, matură și puternică ai devenit. Și asta e de-a dreptul uluitor!

Source :

soulpost