6 legi ale dragostei care pot uni destinul unui bărbat cu cel al unei femei pentru toată viața

Dacă toate aceste 6 cerințe ale bărbatului față de femeie și ale femeii față de bărbat sunt satisfăcute, sufletul lor se va deschide către dragoste și fericire.

1. Ea are nevoie de grijă, el de încredere

Atunci când bărbatul manifestă interest față de emoțiile partenerei,aceasta simte că este iubit, că cineva are grijă de ea, că este specială. Bineînțeles, atunci ea începe să simtă o mare încredere față de bărbat. Astfel gândurile și dorințele lor se întersectează.

Văzând aceste schimbări la omul iubit, bărbatul va simți că cineva are încredere în el cu adevărat. Deci, cineva crede în el, crede că face totul corect. Atunci când reacția femeii reflectă o asemenea credință, intenția bărbatului nu este decât să fie mult mai iubitor și grijuliu.

2. Ea are nevoie de înțelegere, el de acceptare așa cum este cu adevărat

Atunci când bărbatul nu este iritat, când dimpotrivă, cu multă înțelegere ascultă ce vrea femeia de alături, el simte că aceasta este înțeleasă. Înțelegerea nu înseamnă ghicirea gândurilor, înseamnă să extragi din ceea ce ai auzit informația corectă și să o apreciezi corect. Cu cât femeia este mai înțeleasp, cu atât ei îi este mai ușor să accepte bărbatul așa cum este cu adevărat.

Atunci când o femeie nu manifestă intenția să schimbe bărbatul, el simte că este la rândul lui înțeles și acceptat cu toate laturile pozitive și negative. Partenera nu îl crede ideal, dar îi dă de înțeles că nu intenționează să-l critice pentru orice fleac.

3. Ea are nevoie de respect, el – de recunoaștere

Atunci când în discuția cu o femeie bărbatul nu uită de dorințele, necesitățile, gândurile și emoțiile acesteia, ea simte că este respectată. Uneori simte asta prin gesturile lui: îi oferă flori, ține minte când e ziua ei de naștere sau alte momente importante. Femeia care simte respect din partea unui bărbat este recunoscătoare față de el. Recunoaștere este o reacție de răspuns firească și este exact ceea ce-și dorește bărbatul. El vrea ca gesturile și intențiile lui să fie apreciate.

4. Ea are nevoie de devotament, el – de admirație

Atunci când bărbatul pune pe același cântar interesele femeii dragi și pe ale lui, când se mândrește că o poate susține, în acest mod satisface necesitatea femeii – de a fi iubită. Simțind că ea ocupă cel mai important rol în viața lui, ea nu doar că se simte fericită, ea simte și o admirație imensă față de acesta.

E și reciproc: bărbatul are nevoie și el de admirație. Să admiri un bărbat înseamnă să fii alături, să ai încredere, să provoci tot ce este mai bun la acesta.

5. Ea are nevoie de recunoaștere, el – de aprobare

Atunci când bărbatul nu privește de sus la emoțiile și dorințele unei femei, când le acceptă și le recunoaște, femeia se simte iubită, întrucât acesta îi alimentează doza de dragoste necesară. Atunci femeia aprobă atât atitudinea bărbatului față de ea, cât și atitudinea ei față de omul iubit.

6. Ea are nevoie de siguranță, el – de promovare

Atunci când bărbatul îi demonstrează femeii că o înțelege și o apreciază, când are grijă de ea, atunci îi satisface necesitatea acesteia de a se simți în siguranță. Acest comportament al bărbatului înseamnă un singur lucru – el o iubește.

Iar bărbatul la rândul său vrea să se simtă stimulat să facă și mai departe aceste gesturi frumoase. Primind încredere, el oferă siguranță. Primind laude și dovezi de mândrie din partea femeii, el oferă tot sprijinul și toată dragostea.

Aveți grijă unul de celălalt!

Sursa :