6 greşeli pe care le comitem în relaţie, pentru că suntem prea creduli

Cred că fiecare din noi a trecut printr-o astfel de experienţă, când şi-a făcut aşteptări extraordinare, a crezut fiecare cuvânt al partenerului şi până la urmă s-a dezamăgit. Iată cele 6 greşeli frecvente, care blochează posibilitatea de a recunoaşte, iniţial, prezenţa sau lipsa calităţii unui om.

1. Încrederea în aparenţe

Problema este că, atunci când un bărbat îţi arată ceea ce este cu adevărat, dar în același timp îţi vorbeşte într-0 manieră măgulitoare, preferi să-i crezi cuvintele, nu acțiunile. Pe când, ceea ce contează cu adevărat este modul în care el reacţionează la anumite situaţii. Turmentarea emoţională ne face, adesea, să credem orbeşte în cuvinte, nu în fapte.

2. Nu stabileşti limitele

Desigur, ele sunt stabilite de bărbat, în majoritatea cazurilor. El îşi permite să te sune în ultima clipă și să-ţi propună o întâlnire, atunci când i s-au anulat toate planurile. Îşi mai permite şi să-ţi scrie la ora 2 dimineața. Și tu, desigur, îi răspunzi și eşti de acord cu fiecare acţiune de-a lui. Stabileşte limitele! Trebuie să ai propriile reguli în relație.

3. Crezi că e mai bine decât nimic

Nu, nu trebuie să te mulțumeşti cu puținul. Nu pierde timp cu oameni, care nu merită. Cheltuiește-l mai bine pe tine şi pe dezvoltarea ta. De ce accepţi mai puțin decât meriţi? Mai bine nimic decât orice altceva, care nu te face satisfăcută pe deplin de viaţă.

4. Îți pierzi timpul

Timpul este mai prețios decât banii. Nu îl poţi aduce înapoi. Nu pierde timp cu oamenii, cu care nu mai poate fi nimic. Viața este prea scurtă.

5. Îţi subestimezi standardele

De ce? Nu trebuie să îţi compromiți standardele sau așteptările, în cadrul relației, doar pentru a păstra un om. Dacă nu se poate potrivi cu sistemul tău de valori şi principii, atunci nu este pentru tine!

6. Îi dăruieşti corpul tău prea devreme

Dacă un bărbat nu vrea să aștepte cu sexul, pentru care nu eşti încă gata, el nu este pentru tine. Trebuie să înţeleagă, că tu meriţi să fii aşteptată.

Un bărbat adevărat te va aprecia. Nu uita de asta!

Sursa :