6 gesturi lipsite de intimitate, dar foarte romantice

Dragostea adevărată nu este o comedie, nu este o dramă și nu este o viață dulce. Viața nu este un film romantic, unde, pentru a-ți crește sentimentele, trebuie să primești un sărut în ploaie sau să arunci flori la picioarele iubitei. Spectacolele și cererile în căsătorie vor fi de prisos.

Gesturile romantice nu sunt nici pe aproape atât de intime pe cât par. Acest lucru nu înseamnă că totul merge rău într-o relație, ci că trebuie să te obișnuiești cu viața de zi cu zi și să accepți faptul că drumul spre o căsnicie fericită nu este presărat doar cu flori și declarații de dragoste. Poți fi romantic și dacă vei folosi alte gesturi:

1. Ai grijă de treburile din casă pe care partenerul urăște să le facă.

Este un lucru foarte important în relație care trebuie adăugat pe lista gesturilor obligatorii în limbajul iubirii. Ani de zile trăiți cu cineva alături deja devine dificil de a mai surprinde persoana dragă cu ceva nou. Dar oricând poți face ceva frumos pentru a-i ușura viața.

2. Pregătește cina.

Când știți ambii să gătiți, este minunat. Cineva pregătește micul dejun, cineva cina. Nu trebuie să ai mari abilități culinare, căci poți pregăti cele mai simple și ușoare rețete. Este foarte plăcut când persoana iubită mănâncă ceva gustos pregătit de persoana iubită. Mergeți împreună la cumpărături, planificați o ieșire în doi la restaurant din când în când, gătiți împreună.

3. Cumpărați ceva simplu, dar practic.

Nu e neapărat ca toate cadourile să fie cu diamante. Pot fi niște lucruri simple, dar necesare. Pot fi anume lucrurile de care partenerul are nevoie anume acum: un aparat de ras, niște bilete la film sau acea ciocolată preferată.

4. Nu dormiți decât împreună.

Când te culci, îmbrățișează partenerul, ține-l de mână. Aceste gesturi sunt o demonstrație de afecțiune și încredere.

5. Fă lucruri care nu ți se cer.

Este foarte super atunci când nu trebuie să ți se reamintească nimic. Când trăiești liniștit și nu îți faci griji că nu reușești să-ți faci cafeaua dimineața. Și este extraordinar când persoana iubită înțelege acest lucru.

6. Nu uita de mesaje.

Da, mesajele sunt importante într-o relație. Poți folosi câteva cuvinte simple pentru a transmite că îți iubești partenerul sau că îți este dor. Niciodată iubirea nu a fost de prisos.

Sursa :