fb

6 filme romantice care te vor provoca să iubești și să admiri viața

Uneori e potrivit să privești un film bun, să empatizezi cu personajele, să înveți din lecțiile lor de viață… și atunci sunt toate șansele ca viața ta să devină un pic mai frumoasă.

6 filme romantice care te vor provoca să iubești și să admiri viața:

«One day»

În rolurile principale: Anne Hathaway, Jim Sturgess

Încă din anii de studenție, Emma și Dexter petrec ceva timp împreună, dar până la urmă decid să rămână doar prieteni. Își dau seama că sunt prea diferiți. Ea își dorește să devină o scriitoare renumită, să își cumpere un apartament și să-și găsească rostul în viață, iar el tinde spre faimă, bani și o viață fără griji. Unicul lucru pe care îl au în comun este o singură zi pe care o petrec împreună în fiecare an și asta se întâmplă timp de 20 de ani consecutiv. Trecând prin durere, dezamăgiri, pierderi și învingeri, ei vor înțelege că prietenia lor a fost forma unei iubiri adevărate.

«Paris-Manhattan»

În rolurile principale: Woody Allen, Alice Taglioni

Acest film cucerește, ca și oricare altă melodramă franceză, prin farmecul său specific. Eroina principala este o mare fană al talentatului regizor – Woody Allen. Ea, fără întrerupere, citează replici din fimele lui, în timp ce părinții ei, deja de câțiva ani încearcă să îi gasească partenerul perfect pentru căsătorie.

«Perfect sense»

În rolurile principale: Eva Green, Ewan McGregor

Dacă pe Pământ ar rămâne o singură senzație, pe care ați alege-o? Văzul, mirosul, auzul sau percepția? Această melodramă nu doar descrie o iubire de neînvins, dar și vă reamintește de valoare și frumusețea vieții.

«The fault in our stars»

În rolurile principale: Shailene Woodley, Ansel Elgort

Filmul relatează iubirea unor adolescenți care cred că nimeni, în afară de ei doi, nu e în stare să înțeleagă prin câte au de trecut. Aici sunt descrise, cu o sensibilitate pătrunzătoare, iubirea părinților față de copiii lor și mai ales dragostea față de viață.

«Begin again»

În rolurile principale: Keira Knightley, Adam Levine

Eroii acestui film locuiesc în inima lumii muzicale – New York. El este un fost director al unui studiou muzical, iar ea este o artistă începătoare și fosta iubită a unei vedete rock. Muzica este cea care-i unește, pentru a lua totul de la capăt.

«Les émotifs anonymes» (Romanticii anonimi)

În rolurile principale: Iabelle Carre, Benoit Poelvoorde

Jean Rene și Angelique muncesc la o fabrică de ciocolată. Ambii sunt extrem de timizi și au o frică constantă față de lumea din jur. El poate fi paralizat de sunetul propriului telefon, iar ea își poate pierde conștiința ori de câte ori este lăudată de cineva. Cu toate că se iubesc, nici unul dintre ei nu își poate manifesta sentimentele. Vor reuși oare să fie împreună?

Source :

cluber