7 calități ale unei femei, care poate cuceri inima oricărui bărbat

Nu ai nevoie de o forță exterioară, pentru a deveni frumoasă și specială. Este suficient să te descoperi cu adevărat, să înțelegi ce te face fericită, care este sursa energiei tale interioare. Contează să nu îți fie frică să trăiești clipa, să trăiești omul.

Un bărbat înțelept va trece dincolo de aspectul exterior, căutând bunătatea și gingășia femeii, dorind să cucerească un suflet sincer, dispus să iubească la fel de mult. Există anumite calități care îl provoacă să se atașeze de tine:

1. Ești sigură pe tine. Știi exact ce vrei de la tine și de la viață, care sunt așteptările și scopurile tale. Nu te lași păcălită de cuvinte goale. Dacă acel lucru este important pentru tine, vei face tot posibilul să-l realizezi, fără a jigni pe nimeni.

Ai un fel de a fi provocator și în același timp blând. Ai învățat din lecțiile vieții și acum ești gata să trăiești corect, asumat, să riști când este cazul și să pleci de lângă oamenii care nu te respectă. Nu mai cauți cu disperare, nu mai ești dependentă de cineva.

2. Ești optimistă. Tot ce se întâmplă în această lume poate fi privit și interpretat în două feluri. Poți să critici pe toată lumea, poți să fii mereu nemulțumită sau poți descoperi lucruri bune în orice întâmplare.

Un bărbat va aprecia simplitatea și optimismul tău, felul în care găsești soluții la orice situație, chiar dacă aparent este atât de greu să treci peste. Așa ești tu, deschisă în fața provocărilor, mereu cu zâmbetul pe buze.

3. Te simți perfect în propriul corp și cu propriile gânduri

Ești în regulă, ești împăcată cu tine, nu vrei să mai alergi cu disperare către nicăieri. Îți adori corpul, ești fericită cu aspectul tău exterior. Știi exact cine ești și ce așteptări ai. Ai convingerea că ai ales drumul corect în viață.

Un bărbat va fi atras de femeia corectă, înțeleaptă, conștientă de valoarea ei. Femeia care nu se ascunde de provocări, demonstrând mereu că poate face față oricărei situații. El va fi motivat să devină la rândul său mai bun.

4. Ești empatică. Nu este o empatie falsă, doar pentru a cuceri pe cineva. Așa este sufletul tău, bun și empatic cu cei din jur. Ești dispusă să ajuți oamenii, să intervii de firecare dată când este nevoie. Vei asculta povestea celui de alături, înțelegând ce simte.

5. Îți cunoști valoarea. Nu vei lăsa pe nimeni să îți vorbească despre tine, despre povestea ta. Ești singura care știe prin ce a trecut, ca să ajungă în acest moment, plină de recunoștință și de iubire. Știi foarte bine cât de mult valoarează inima ta sinceră.

6. Ești o femeie interesantă. Îți place aventura, nebunia, viața. Nu imrpesionezi prin declarații șocante sau comportamente urâte. Pur și simplu îți trăiești viața, frumos și corect, iar acest lucru este cea mai importantă sursă de admirație.

7. Iubești din toată inima. Atunci când vine vorba despre o iubire mare, nu ai rezerve. Când te implici într-o relație, o faci total. Viața este prea scurtă pentru a-ți impune limite, pentru a avea semne de înrebare la fiecare pas. Iubești și trăiești omul.

© De Vorbă cu Tine