fb

6 adevăruri dure: de ce bărbații te evită sau chiar ajung să fugă de tine?

Deseori întâlnim femei frumoase, inteligente și minunate, care reușesc în toate, mai puțin în viața personală. În acest articol vom vorbi anume despre cunoștințele pe care ți le faci în mediul online. Iată cele mai mari greșeli și obstacole  pe care le înfruntă femeile inteligente și frumoase atunci când cunosc pe cineva pe internet:

1. Ai așteptări ireale. Dacă visezi să cunoști un bărbat ideal, nu înseamnă că acesta va apărea imediat în viața ta și îl vei recunoaște din prima.

Astfel pari doar disperată și naivă – o femeie cu capul în nori, care nu este plăcută de bărbați. Primele întâlniri nu te obligă să te căsătorești, ci doar să petreci frumos timpul. Dacă îți place de omul cu care ieși – e bine, dacă nu – asta este, nu trebuie să-ți faci griji pentru viitor.

2. Ceri mai mult decât poți oferi. Vrei un adevărat prinț, dar te potrivești cu el? Vrei un bărbat frumos, cu un corp bine făcut și o inimă bună? Și el vrea o femeie de același tip.

Să vorbim sincer, bărbații iubesc în primul rând cu ochii. Asta înseamnă că trebuie să ai grijă pentru a deveni cea mai bună versiune a ta pe toate planurile. Abia atunci vei avea dreptul să ceri același lucru.

3. Ești indecisă. Atunci când faci cunoștință online, multe fete ezită mult timp să se întâlnească în viața reală. Dar, iarăși: bărbații iubesc cu ochii.

Cu cât mai mult vei ezita să faci pasul următor, cu atât mai mult îl vei respinge pe acel bărbat. Dacă nu ești interesat de el, ar fi mai bine să nu pierzi timpul în zadar.

4. Crezi că toți bărbații vor să te ducă-n pat. Acest lucru te transformă într-o narcisistă înfumurată. Ține-ți ego-ul în frâu și încearcă să fii mai simplă și mai naturală. Nu, nu pentru a le oferi șansa să te ducă cât mai repede în pat. Lasă-l să știe că nu o faci cu primul care-ți apare în cale, ci îl aștepți pe cel demn.

5. Aștepți ca el să te sune. În cele din urmă suntem în secolul 21. Bărbații de succes sunt foarte ocupați. Și dacă nu te sună, acest lucru nu înseamnă că nu este interesat de tine.

Mai mult, mulți bărbați chiar așteaptă de la tine măcar un mesaj, pentru a se asigura că și tu ești interesat de el.

Nu trebuie să joci jocul rezistenței și răbdării: dacă-ți place de el, arată-i acest lucru. Nu-l deranja dacă nu-ți răspunde, dar o femeie matură cu siguranță știe cum să facă primul pas.

6. Ai o mulțime de cerințe. Este una dintre cele mai mari prostii pe care le fac femeile la prima întâlnire, chiar dacă sună destul de în regulă: „Vreau doar o relație serioasă. Dacă nu ești pregătit pentru asta, nu face să-mi pierd timpul”.

După această frază, bărbatul va înțelege că îți place să controlezi totul. Iar bărbaților nu le place să-i privești ca pe o ființă slabă și mai ales când sunt controlați într-un mod atât de direct.

Source :

soulpost