fb

5 tipuri de bărbați alături de care niciodată nu vei putea să ai relații de lungă durată

Sunt câteva semne după care poți să-ți dai seama în scurt timp dacă omul de lângă tine este cel nepotrivit. Iată 5 tipuri de bărbați alături de care niciodată nu vei putea să ai relații de lungă durată.

1. Tiranul  Trăsături specifice: tulburări de personalitate, lipsa conștiinței, a moralității și a componenței emoționale. De obicei îşi exprimă sentimentele cu ipocrizie și perfidie.

Tip de relație: tiranie, victimizare, violență.

Relația practic e imposibilă cu un asemenea partener. Singura soluție este ruperea relației şi încetarea comunicării.

2. Gigolo Trăsături specifice: este dependent financiar de femeie, dar în același timp nu recunoaște această dependență.

Tip de relație: victimizare.

3. Afemeiatul Trăsături specifice: pentru el relația e un sport, unde fiecare femeie cu care a avut relații intime e o victorie. Nu va fi niciodată fidel partenerei, respectiv nu este interesat de relații de lungă durată. Vrea numai sex.

Tip de relație: de obicei nici nu există o relație, mai mult o conexiune rapidă, care poate duce la traumatizarea psihologică a femeii.

4. Bărbatul iresponsabil sau infantil

Trăsături specifice: se comportă cu femeia ca un „copil” și nu ca un „partener”, deși pretinde să fie ascultat. Evită responsabilitatea, mereu se plânge că nu este înțeles. Este atras de femeia perfectă, apoi se dezamăgește, o părăsește,  se întoarce, o admiră din nou, o umilește.

Tip de relație: tiranie, victimizare.

5. Alcoolicul Trăsături specifice: suferă de o tulburare de personalitate gravă, fiind dependent de alcool. Sub masca acestei tulburări de personalitate se pot ascunde și alte boli mintale. Cu un alcoolic este imposibil să creezi o relaţie. Excepție poate fi doar atunci când alcoolicul acceptă să fie tratat. Atlfel, tot ceea ce face un alcoolic este să bea, să umilească, să fie umilit, să mintă.

Advertisement

Tip de relație: tiranie, victimizare, co-dependentă.

Aveți grijă alături de cine sunteți, respectiv ce fel de om este alături de voi!

Source :

creu