5 sfaturi care te vor ajuta să devii mult mai atractivă emoțional pentru bărbați

Un bărbat suficient de matur emoțional, care s-a angajat într-o relație serioasă cu tine, te va accepta exact așa cum ești. Dar înainte de a te cupla cu un astfel de partener, trebuie să depui o muncă spiritual insistentă, pentru a da dovadă de inteligență emoțională. Iată câteva sfaturi, care te vor ajuta să faci acest lucru:

  1. Uită de scenariul perfect din capul tău

Toată viața ni se explică cum să trăim și cum să ne construim relațiile amoroase. Fie părinții, fie prietenii, fie sursele Mass-media ne vorbesc despre modul în care TREBUIE să acționăm într-o situația sau alta, astfel neglijând impulsurile noastre firești și propriile noastre viziuni autentice. Ne supunem șabloanelor pregătite și pierdem șansele de a întâlni oameni extraordinari și de a ne afirma personalitățile în relația cu ei.

E atât de important să-ți auzi vocea, să o înțelegi și să nu-ți fie frică să-i dai frâu liber atunci când ești alături de un om pe care-l admiri. Permite oamenilor să-ți înțeleagă autenticitatea.

  1. Încetează să analizezi totul constant

Dragostea adevărată este întotdeauna simplă, chiar dacă rareori e și ușoară. Încetează să tot cauți indicii ascunse și mistere camuflate în omul de lângă tine și în modul în care te tratează. Pune transparența intențiilor tale și adevărul drept valori supreme. Ele te vor ajuta să fii tu însăți și să renunți la măști.

  1. Acceptă-te așa cum ești și iubește-te!

Depui efort psiho-emoțional în contextul echilibrului cu tine însăți, nu pentru a rămâne singură, ci pentru a deveni mai selectivă în tot ce faci. Găsește sprijinul necesar în sufletul tău, încrede-te în tine și în alegerile tale. Încrederea în sine e atât de necesară și atrăgătoare pentru fiecare dintre noi.

  1. Acceptă-i pe ceilalți așa cum sunt, nu așa cum tu vrei să fie

Fiecare dintre noi are istoria și personalitatea proprie. De aceea, atunci când intenționăm să ne cuplăm cu cineva e important să facem compromisuri, să fim empatici și dăm dovadă de maturitate emoțională. În caz contrar, riscăm să nu putem crea niciodată o relație fericită.

  1. Dezvoltă-ți rațiunea, sufletul și corpul

În acest fel vei descoperi dulceața unei vieți complete, plăcute și pline de evenimente lăuntrice semnificative. Iar, în calitate de bonus, vei primi o mulțime de oameni, care vor adora conversațiile cu tine și te vor percepe drept o persoană interesantă.

Sursa :