fb

5 semne neplăcute, dar adevărate, că el nu se va căsători cu tine

De ce mulți bărbați pot să se întâlnească mult timp cu o femeie, dar să nu facă pasul spre căsătorie? Cum să înțelegi dacă omul de lângă tine face parte din această categorie?

E întrebarea multor femei, care nu mai vor să aștepte. Iată 5 semne neplăcute, dar adevărate, că el nu se va căsători cu tine.

1.Te face să implori.

Femeile care sunt orientate serios spre căsătorie, deși nu recunosc, își dau seama că discuțiile despre căsătorie duc spre implorări fără rost. Chiar și femeile puternice care s-au deprins să ceară ceea ce vor de la viață, ajung în capcana aceasta.

Dar cum vei înțelege că discuțiile duc spre implorare, vei ști că e timpul să mergi mai departe. El nu foar că nu planifică nimic serios cu tine, dar va complica și mai mult lucrurile.

2.El așteaptă momentul potrivit. 

Sună responsabil, atunci când un bărbat spune că se va căsători cu tine atunci când va fi momentul potrivit. Dar e doar un motiv banal. Marea parte a celor care sunt într-o relație se căsătoresc în condiții nu neapărat ideale.

3. El îți propune o „perioadă de probă”.

Bărbații care vor să se căsătorească fac primul pas. În caz contrat, îți va propune să amânați momentul, uneori prin intermediul altui moment: să fiți împreună o perioadă, pentru a vedea ce se întâmplă.

4. El nu alege data nunții. 

Unii bărbați gândesc că pot amâna data nunții oferind un inel scump. Logodna e un pas important, dar care poate juca împotriva voastră.

5. El îți propune să amânați data nunții. 

Unii bărbați se declară nesiguri sau inventează tot felul de probleme, doar să amâne acest moment. Asta înseamnă un singur lucru: el fie cu adevărat este nesigur, fie nu vrea să se căsătorească.

 

 

 

 

Source :

krasotka