5 semne îngrijorătoare, că acest bărbat perfect îți va răni inima

Deseori vorbim despre cum putem să deosebim bărbații buni de cei răi și cum să ne distanțăm de ultimii. Dar băieții răi nu sunt singurii periculoși. Trebuie să fii atentă și la băieții perfecți.

Ce găsești periculos la ei? Ca și în cazul femeilor perfecte, aceștia vor încerca să-ți facă pe plac, să evite conflictele cu orice preț, doar ca să rămână dulci și buni. Ei nu-și arată adevăratele lor emoții, pentru că le este teamă de reacția ta negativă.

Cel mai grav deci e că niciodată nu vei ști ce simte el cu adevărat. Crezi că este sincer cu tine, dar oricum ai impresia că ceva nu este în regulă. Vorbește despre viitor, însă numai ceea ce tu vrei să auzi. Și așa cum se întâlnește cu tine, înseamnă că tu ești parte din acel viitor. Dar oare așa e în realitate?

Începi să te îndoiești de emoțiile tale și de relația în care ești. Pe lângă asta, există un motiv îngrijorător: un bărbat perfect, din teama de a nu te răni, nu-ți va spune niciodată că nu te mai iubește. Va fi alături, până când nu vei întâlni pe cineva mai bun. El nu vrea să te piardă ca om, ca prieten. Nu vrea să crezi despre el că este un băiat rău.

Cum să-ți dai seama că el e genul de băiat perfect? Sunt câteva semne:

  • El vorbește despre viitor, dar fără a te menționa pe tine;
  • El oferă prea multă atenție nevoilor tale, ignorându-le pe ale lui;
  • El evită certurile, preferând să păstreze lucrurile așa cum sunt;
  • Atunci când îl întrebi ce simte față de tine, el evită să ofere unrăspuns exact;
  • Relația ta e blocată pe loc.

Bărbații perfecți îți pot lua din timp, fără a oferi mare lucru în schimb. Comportamentul lor nesigur nu-ți va permite să te dezvolți și să crești relația în care ești. Recunoaște, niciodată nu vei alege calea cea mai ușoară, altfel vei simți într-o zi că drumul tău e blocat.

Relațiile adevărate se dezvoltă în timp. Devin mai puternice și mai profunde.