fb

5 semne dureroase că nu ai lângă tine un soț, chiar dacă ești căsătorită!

Cunoşti ce înseamnă a fi soţie. Dar asta nu garantează că şi partenerul tău cunoaşte ce înseamnă să fii soţ. Iată 5 indicii care îţi spun că partenerul tău nu se comportă ca un soţ adevărat:

1. Lui nu îi pasă de lucrurile care-ţi plac

El nu e preocupat de dorinţele şi aspiraţiile tale. El idee nu are ce îţi doreşti de la viaţă, de la cuplu, de la tot ce te înconjoară. Chiar şi când îi vorbeşti despre astfel de lucruri direct, el pare că nu înţelege, sau, simplu, rămâne indiferent.

El nu încearcă să te cunoască din nou şi din nou. Cu atât mai mult nu vrea să afle despre plăcerile tale ascunse.

Un astfel de bărbat niciodată nu te va face să te simţi împlinită. El nu îşi va da interesul pentru asta.

2. El nu face nimic deosebit pentru tine

Nu ai un soţ adevărat dacă el nu face nimic special pentru tine. Asta nu se referă doar la o lipsă constantă de efort la modurile în care el îşi manifestă dragostea. Acest punct presupune faptul că el nu are o motivaţie interioară pentru a te face să te simţi mai bine.

Comportamentul său spune un singur lucru – lui nu-i pasă de tine şi nici de bunăstarea ta. Din acest motiv nu ai parte de gesturi romantice, fie ele mari sau mici.

3. El nu comunică cu tine

Niciodată nu îţi spune unde pleacă şi la ce ora vine. Nu discută cu tine chestiile importante legate de probleme personale sau cele de serviciu. Îşi permite să nu-ţi răspundă la apelurile telefonice şi la mesaje.

Obervi cum, fără pic de ruşine, te ignoră în cel mai urât mod posibil? Atunci nu e bărbatul potrivit.

4. El aşteaptă să fie ascultat

Nu poţi spune că ai un soţ bun din moment ce el aşteptă să îi joci pe plac. El cere să-i găteşti, să păstrezi casa curată, să ai grijă de el şi să fii amabilă cu amicii săi. El, din păcate, nu te mai apreciază la adevărata ta valoare.

El compara căsnicia cu un soi de afacere, scade cheltuileli şi sporeşte venitul… doar pentru plăcerea personală.

5. Te subapreciază

El nu îşi înţelege rolul său de soţ dacă nu te priveşte în mod egal.

În percepţia lui, voi nu sunteţi parteneri. Tu eşti cu un nivel mai jos. El aşteaptă să i te supui şi să-i faci pe plac.

Advertisement

Poate e vorba despre caracterul său egocentric. În orice caz, atitudinea lui spune totul despre viitorul relaţiei voastre.