5 semne că pentru el eşti doar o persoană confortabilă

El îți va spune doar ceea ce vrei să auzi. O vreme, te vei simţi ca o regină. Te vei simţi pe vârful muntelui. Doar că tot ceea ce spun astfel de oameni nu este decât falsitate şi minciuni. 

În inima lor nu există dragoste. 

Din când în când, toţi ne gândim la faptul dacă suntem sau nu iubiţi, dacă cei din jurul nostru, pe care noi îi iubim, sunt sinceri cu noi sau nu… În mod ironic, cel mai minunat şi cel mai pur sentiment din lume, iubirea, este foarte uşor de falsificat. Şi, dintr-o sursă de bucurie şi fericire, se transformă în lacrimi şi trădare. Relaţiile necesită efort, emoţii, disponibilitatea de a lucra la ele, sinceritate maximă.

Da, e posibil ca cel care înşală să te cucerească prin trucuri şi cuvinte frumoase, dar niciodată nu îţi va putea lua sufletul. Nu toate persoanele care spun: ,,Te iubesc“ simt acest lucru. Oamenii pot foarte uşor manipula şi te pot convinge de loialitatea lor în cel mai ruşinos mod, în timp ce urmăresc doar cum să te atragă în pat sau doar cum să fugă de singurătate. Prin urmare, nu va fi în plus să studiem cu atenţie semnele care să indice dacă sentimentele alesului nostru sunt sincere sau este cu noi doar pentru că se simte pur şi simplu confortabil. Iată cele 5 semne că nu te iubeşte cu adevărat, doar eşti confortabilă:

1. Aproape nu comunicaţi

Cheia unei relaţii bune este comunicarea deplină şi regulată. Dacă cu greu îţi amintești ultima dată când aţi avut o discuţie sinceră, atunci nu eşti iubită. Trebuie să ştii ce se întâmplă în viaţa partenerului tău, altfel, care mai e rostul acestei relaţii? Momentele de discuţie sinceră demonstrează dragostea adevărată în sine. Dacă afli de ziua de naştere a partenerului  din alte surse, atunci relaţia voastră există doar în imaginaţia ta. Comunicarea trebuie să fie în mod deschis. Să vorbiţi chiar şi despre cele mai ridicole temeri şi îndoieli. Aveţi nevoie de această vulnerabilitate, altfel nu veţi putea construi o relaţie. Dacă tot despre ceea ce vorbiţi sunt nişte fantezii, nu e dragoste. Nu te iubeşte, doar te foloseşte.

2. Eu-l înseamnă mai mult decât iubire

Când intri în casa iubirii, îţi laşi mai întâi pantofii şi Eu-l la uşă. A lăsa departe ego-ul este cea mai importantă condiţie pentru orice relaţie. Dacă pentru tine e important să ai întotdeauna dreptate, ignorând sentimentele unui partener, atunci cu siguranţă aceasta nu e iubire. O relaţie adevărată e atunci când cineva îţi înţelege şi îţi respectă sentimentele. E posibil ca partenerul tău să mai facă din când în când greşeli, dar, dacă relaţia cu tine este importantă pentru el, şi propriul ego, aceasta se numeşte iubire. Dacă relaţia este sinceră, stai deoparte şi încetezi cearta, indiferent de cine e corect. Dar într-o relaţie falsă, oamenii sunt gata să rupă această relaţie, doar pentru a-şi flata Eu-l. 

3. Nu îi cunoşti prietenii şi membrii familiei

Dacă eşti cu adevărat luată în serios şi el vrea să devii parte a vieţii lui, atunci cu siguranţă îţi va face cunoştinţă cu membrii familiei sale. Dar un tip niciodată nu va face asta dacă nu va fi sigur că aveţi un viitor împreună. Dacă nu te vede în planurile sale, vei rămâne doar o străină. Dacă au trecut deja câteva luni de la începutul relaţiei voastre, iar el încă ascunde că sunteţi împreună, acest fapt nu poate însemna decât un lucru: nu vede un viitor cu tine. 

4. Nu ai amintiri cu el

Iubirea e un sentiment extraordinar. În fiecare zi descoperi o lume plină de emoţii şi plăcere. Dacă timpul relaţiei tale nu este diferit de zilele când erai singură, atunci pur şi simplu nu există dragoste. Aceasta nu e o relaţie reală. Când iubeşti, totul se schimbă. Ţii minte glumele lui, cum râdeţi împreună, ce vă face să fiţi emoţionaţi. E ceva ce nu vi s-a mai întâmplat niciodată şi de care îţi aminteşti cu drag. Dacă nu se întâmplă nimic asemănător şi nu ai ce să îţi aminteşti, atunci… nimic nici nu se întâmplă cu adevărat. Nu există iubire. Nu există sentimente. 

5. Intimitatea este primordială

Dacă doar patul este ceea ce vă leagă şi îţi creează iluzia că ar exista o relaţie, dacă doar apropierea intimă este singurul fir de conectare între voi, atunci chiar şi cel mai uşor vânt îl poate rupe. Pentru că, dacă nimic altceva nu vă uneşte, nu există nici o relaţie reală. Relaţiile reale sunt emoţiile sincere, autentice, pasiunea, iubirea, încrederea, nu doar activitatea fizică şi experimentele din dormitor. Dacă un pat înseamnă mai mult pentru el, decât o conversaţie în doi, atunci o astfel de relație este falsă şi nu merită nimic. 

Sursa :