5 semne că el vrea o relație serioasă și un viitor comun la fel de mult ca tine

Vei înțelege că este un bărbat asumat, atunci când vei descoperi în atitudinea lui doar intenții bune, când va refuza să fie egoist și indiferent, când vei avea nevoie de ajutorul lui și va rămâne alături. Vei ști că are rost să mergi mai departe.

El nu a venit aproape să caute aventură sau emoții superficiale, să vrea să controleze lucrurile, să te forțeze să uiți de tine. El nu își dorește ceva temporar. A înțeles că ești femeia vieții lui, deci vrea o relație serioasă și un viitor comun.

Își asumă pe deplin rolul de partener

Este mereu conectat emoțional la relația voastră, mereu gata să asculte, să sprijine, să înțeleagă, să ofere soluții. Acceptă cu încredere compromisul, poate ceda în momente complicate, își permite să-și deschidă sufletul.

El aduce siguranță și liniște în relație, aduce stabilitate și o perspectivă clară. Nu se îndepărtează atunci când este nevoie de o reacție, de răspunsuri înțelepte, dă dovadă de maturitate emoțională și îți demonstreacă că vrea binele relației.

Te include în planurile sale

Nu e vorba doar despre a trăi aventura de moment, despre a experimenta anumite lucruri în doi. Pentru a păstra încrederea și atașamentul, nu își permite să vină și să plece când vrea, să aibă o atitudine egoistă și să pună presiune.

Există planuri în doi, există un drum comun, există dorințe pe care le trăiesc împreună. Nu te îndoiești alături de el, nu îți este frică de viitor, nu cauți cu disperare o reacție din partea lui, el înțelege cât de important este tot ce construiți.

Comunicare sănătoasă

Alege să stea de vorbă cu tine, să îți spună despre toate lucrurile care contează. Micile neînțelegeri nu se transformă niciodată în certuri urâte, pentru că există reacții potrivite. El îți vorbește cu încredere despre trecut, despre experiențe care l-au schimbat.

Îți vorbește și despre acest prezent, despre lucruri care trebuie îmbunătățite și emoții pentru care este recunoscător. Nu lasă niciodată să intervină între voi îndoiala, neliniștea, supărarea, preferă să comunice deschis despre orice.

Este atent la ceea ce face și ce spune

Știe că fiecare gest îl poarte îndepărta de tine, dar la fel de ușor poate ajuta la consolidarea relației. Știe că un cuvânt toxic poate aduce frică și suferință, așa cum un cuvânt venit din suflet poate construi poduri, poate apropia pentru totdeauna.

Nu își permite să vorbească urât, să acționeze în mod egoist, să se folosească de sinceritatea ta. Prin comportamentul său înțelegi că intențiile sunt serioase, el vrea să rămână aproape pentru toată viața, el își dorește un viitor comun.

Este empatic și grijuliu

Îi pasă de stările tale, reacționează imediat atunci când te simți prost, când treci prin momente complicate, când ai nevoie de susținerea lui. Empatizează cu felul tău de a fi, te acceptă în totalitate, fără a încerca să te schimbe.

Știe prea bine că pentru a reuși împreună este nevoie de mai mult decât aventură și emoții superficiale. Își dorește o relație serioasă, vrea ca povestea voastră să durere o viață, deci tot ceea ce face este de dragul vostru, vine din inimă, cu multă iubire.

© De Vorbă cu Tine