5 semne că alături de tine este un bărbat care doar se joacă cu sentimentele tale

Ai alături de tine un bărbat care doar se joacă cu sentimentele tale, cu emoțiile tale și niciodată nu a fost sincer cu tine. Cine este, de fapt, bărbatul jucător?

E acel bărbat care, sub orice pretext, îți arată că te iubește și că îi pasă de tine. În realitate doar se joacă cu sentimentele tale, doar ca să fii a lui.

E vorba despre minciunile pe care ți le spune, de masca falsă pe care o poartă, de caracterul său și intențiile meschine pe care le are. O demonstrează cu fiecare faptă pe care o face, doar că trebuie să fii mult mai atentă. De ce un bărbat devine un jucător cu sentimentele femeilor?

Nu a fost iubit niciodată

Încă din copilărie a dus lipsă de dragoste, de afecțiune și dacă nu a primit această dragoste la timpul potrivit, atunci își petrece cea mai mare parte a vieții în încercări zadarnice de a o găsi. Este foarte posibil ca bărbatul jucător să rămână încă la acea vârstă a inocenței, a băiatului mamei și probabil că nici nu va crește, nu se va maturiza.

Are ego-ul slab

Dacă există vreo trăsătură de caracter a jucătorului care iese în evidență cel mai mult este faptul că bărbatul jucător are nevoie în mod constant de confirmarea importanței și masculinității sale din surse externe și, când nu reușește să primească ce vrea, reușește să devină iubitul dorit de cât mai multe femei posibil.

Cum să distingi un bărbat jucător?

Îți face multe complimente.

Este prea fermecător, iar complimentele sunt foarte multe. Este foarte carismatic, știe ce să spună și când să spună ca să te lege de el și știe când să fie foarte lingușitor.

Nu răspunde la întrebările directe.

Fuge de întrebările directe și este foarte alunecos atunci când vine vorba de subiecte serioase. Nu lasă vreo urmă a faptelor sale murdare. Orice ai face, el reușește să evite responsabilitățile. Știe să scape din orice situație, iar scuzele sale sunt întotdeauna perfecte.

Insistă la intimitate.

E unul din principalele semne că ai alături de tine doar un jucător. Face orice doar ca să te convingă să fii a lui și ai impresia că acesta este unicul lucru la care se gândește. Când un tip pare obsedat de pasiune și se va arăta foarte atras de tine, este foarte posibil să-i cedezi. Dar de-a lungul timpului vei înțelege că pasiunea sa diferă de cea a unei persoane cu adevărat îndrăgostită.

Nu îi cunoști familia.

În ciuda faptului că sunteți împreună de ceva timp, încă nu îi cunoști familia. El nu vrea să te prezinte rudelor sale și acest lucru este un semn că ai alături de tine doar un jucător. Dacă vei insista să îi cunoști, tot ce e posibil ca el să dispară din viața ta.

Relația stă pe loc.

În afară de intimitate, pe voi doi nu vă leagă nimic. Relația voastră nu progresează deloc. Pasiunea este percepută de multe femei ca fiind iubire adevărată. O atracție fizică mare face o femeie să creadă că acest bărbat este cel destinat pentru totdeauna și că dragostea dintre ei este ceva ce se poate transforma într-o relație reală. Dar nu este altceva decât o pasiune care nu va duce la nimic serios.

Jucătorii au mai multe șanse să inițieze comunicarea cu femeile. Dar ei sunt cei care refuză să lucreze la dezvoltarea unei relații. Trebuie să fii foarte atentă la bărbatul pe care îl ai alături de tine, la felul în care gândește, cum se poartă. Aceste semne îți pot fi foarte utile să înțelegi de cine ai nevoie alături de tine.