fb

5 semne că ai început să pui kilograme în plus din cauza partenerului

Dacă ești într-o relație îndelungată și ai observat că ai pus exagerat de mult kilograme pe tine, atunci e timpul să-ți regândești atitudinea față de relație!

O relație ne determină să ne schimbăm modul obișnuit de viață și nu întotdeauna într-un sens bun. Mai ales dacă vorbim de kilogramele în plus: oamenii de știință au constatat că deseori, într-o relație, oamenii sunt predispuși să se îngrașe.

Iată 5 semne că acest lucru se întâmplă și cu tine:

1. Ai început să consumi alcool

Fiecare întâlnire presupune și consum de alcool. Încerci să mănânci sănătos, dar nu poți exclude berea sau vinul. Acest lucru continuă și în viața de familie. Oamenii de știință au constatat că femeile căsătorite consumă mai mult alcool decât cele fără partener.

Dacă observi acest lucru și la tine, încearcă să găsești un alt divertisment. Fie ca asta să nu fie întâlnirile în cafenea, dar ceva dinamic și interesant.

2. Din cauza întâlnirilor frecvente nu mai ai timp pentru sala de forță

Dacă mergi la sala de forță, nu sacrifica exercițiile pentru a petrece mai mult timp cu partenerul tău. Mergi la compromis. Dacă partenerul tău vrea să fiți mai mult timp împreună, propune-i și lui să meargă la sala de forță.

3. În jurul tău acum este mai multă mâncare

Dacă tu întotdeauna încercai să mănânci sănătos, poate în mod intenționat îți interziceai să consumi anumite alimente. Însă dacă acum locuiești împreună cu partenerul, ești înconjurată de mâncarea lui și de multe ori poți ceda tentației. Poate el are obișnuința să mănânce noaptea și tu nu te poți abține să faci la fel.

4. Partenerul tău are alte tabieturi în mâncare

El întotdeauna mănâncă când privește un film? Își pune porții duble când mănâncă? Tu inconștient poți să preiei obișnuințele lui, adăugând kilograme în plus.

Pentru ca acest lucru să nu să se întâmple, trebuie să te controlezi și să conștientizezi când unele obișnuințe îți dăunează.

5. Continui să te simți atrăgătoare, chiar dacă vezi că te-ai îngrășat

Partenerul îți face complimente, astfel tu te simți fericită și iubită. Ești sigură că el va continua să te iubească chiar dacă vei pune încă câteva kilograme pe tine. Chiar dacă este frumos că partenerul te iubește necondiționat, nu trebuie să te neglijezi.

Source :

soulpost