5 semne că acest bărbat te iubește cu adevărat și ar face orice să nu te piardă

Există o diferență importantă între a trăi frumos o aventură și a-ți asuma o relație, cu toate provocările ei. În momente fericite vei descoperi mulți oameni interesați de tine, gata să-ți promită atât de multe lucruri și să-ți spună cuvinte minunate.

Când va fi nevoie să-și asume realitatea, vor reacționa la fel, vor rămâne aproape? Poate că ai trecut prin relații toxice, acolo unde ai oferit totul și ai trăit suferința. Poate că nu mai vrei să lași loc pentru manipulare și jocuri ieftine.

Ai cunoscut un suflet bun, capabil să treacă dincolo de superficial și gata să construiască alături de tine. Știi că atitudinea lui demnă poate îndepărta orice urmă de îndoială, știi că poți avea încredere și găsești suficiente motive să rămâi aproape.

El te iubește cu adevărat. Nu există nimic fals în comportamentul său, nu caută să se prefacă doar pentru a-și crea anumite avantaje, nu se gândește doar la propria stare de bine. Ești o prioritate pentru el, simți asta în fiecare gest și cuvânt.

Acționează, nu doar promite. Se implică, nu doar îți spune ce trebuie să faci. Demonstrează, nu fuge pe ușa din spate când se complică lucrurile. Există un fel de a fi care trezește în inima ta cele mai profunde și sincere sentimente.

Există reacții care te fac să trăiești liniștea și siguranța alături de el. Nu se ascunde după aparențe, nu vrea doar o aventură. Este mereu implicat, conectat emoțional, interesat de binele relației, gata să aibă grijă de tine și să te susțină.

Îi pasă

Îi vorbești despre lumea ta și despre lucruri importante și te ascultă cu atenție, empatizează cu stările tale, reacționează corect în fața unor situații neobișnuite. Te motivează să-ți deschizi sufletul, să fii sensibilă și sinceră, să știi că are rost.

Nu este doar o stare de moment. Este comportamentul său din fiecare zi, este decizia de a nu renunța atât de ușor la povestea voastră. În locul criticilor și al reproșurilor există momente de admirație și recunoștință.

Acceptă compromisul, este gata să cedeze și să caute soluții, în loc să pretindă că are mereu dreptate. Evită certurile inutile, caută cu înțelepciune modalități să îndepărteze îndoiala din lumea voastră. Mereu asumat, mereu devotat.

Refuză să trădeze și să lase loc pentru aventură, nu-și permite să aducă sentimente străine între voi, să aleagă tentația în locul unei conexiuni emoționale profunde. Ești femeia inimii lui, ești persoana care contează cel mai mult.

Ar face orice să nu te piardă, ar lupta și ar demonstra că este acel bărbat demn, ar veni aproape să stea de vorbă cu tine și să răspundă la întrebări complicate, ar aduce liniște și încredere în relația voastră, te-ar face fericită.

Îmbrățișează lumea lui, dacă știi că are rost. Răspunde-i cu afecțiune și dor, lasă loc pentru o apropiere sinceră, cunoaște omul.

© De Vorbă cu Tine