5 motive pentru care trebuie să dai o șansă bărbatului care „nu este pe gustul tău”

Te relaxezi împreună cu prietenii, când unul din ei îți face semn către un bărbat de la masa de alături. Ți se pare drăguț, dar răspunzi din prima: „Nu e pe gustul meu”.

Sau faci cunoștință online, se pare că totul merge în direcția corectă și totuși îți spui: „Nu este genul meu de bărbat”.

Însă atunci când vine vorba de intenții serioase nu trebuie să ții cont de „gust” și „gen”. Sunt mult mai importante valorile, potrivirea și posibilitățile. Dacă vrei cu adevărat o relație serioasă, atunci trebuie să uiți de așa zisele gusturi.

Sunt cel puțin 5 motive pentru care trebuie să încetezi să spui: „El nu e pe gustul meu”.

1.Până acum asta nu a funcționat și nu te-a ajutat în niciun fel. Oare ești într-o relație? Ai avut o relație fericită cu un bărbat „pe gustul tău”? Dacă răspunsul e DA, nu ai fi deschis acest articol. Dar dacă ai un răspuns negativ, atunci poate gândești greșit despre felul în care vezi un bărbat alături.

2. Este superficial. Cum poți să-ți dai seama dacă este sau nu este omul tău, atunci când nu-i oferi o șansă? Sigur, sunt momente când înțelegi din prima că nu vrei să ai nimic în comun cu un bărbat, dar nu încerca să generalizezi.

3. Este comod. Creierul nostru preferă să lucreze după niște algoritmi deja cunoscuți. Facem ceea ce este comod, pentru că ne este mai ușor să anticipăm deznodământul. Știm la ce să ne așteptăm, atunci când întâlnim un bărbat sau altul. Și totuși, dacă nu te provoci, nu vei putea crește. E timpul poate să schimbi ceva.

4. Nu te folosești de toate posibilitățile. Cu cât mai mulți oameni întâlnești, cu atât sunt mai mari șansele să găsești omul de care ai nevoie. Nu e neapărat să fii cu fiecare, dar e important să înțelegi, să asculți, să afli niște răspunsuri.

 

5. El te poate uimi. Acest „pe gustul tău” ți se asociază cu trecutul. Dacă vrei să contruiești un alt viitor, încearcă să ieși din zona ta de confort, inclusiv și în plan emoțional. Să oferi o șansă unui om care vrea cel puțin să te cunoască înseamnă să existe posibilitatea să rămâi plăcut surprinsă.

Fii prudentă, alege cu atenție, ascultă-ți inima și niciodată nu uita de tine!

Sursa :