5 motive să fii sigură că bărbatul de alături este omul tău, pentru toată viața

Unele relații se întâmplă atât de firesc. Doi oameni ajung să-și împletească poveștile, să meargă cu încredere pe același drum, să empatizeze și să asculte, fără a avea pretenția că sunt mai speciali, mai importanți, mai corecți decât celălalt.

Fiecare zi este o provocare frumoasă pentru tine, alături de el. Fiecare gest potrivit îți confirmă că are rost să mergi mai departe. Fiecare decizie luată cu înțelepciune te ajută să te apropii de el, să-ți deschizi sufletul.

Experiențele trăite împreună, atitudinea lui, felul în care acționează și îți demonstrează că este demn de iubirea ta te fac să-l vrei aproape, să vrei să construiești. Știi că ai atât de multe motive să-l consideri omul tău, bărbatul pentru toată viața.

Maturitate emoțională

În felul său de a fi nu există egoism, alegeri imature, lucruri care să aducă frică în sufletul tău, comportament instabil, gesturi exagerate. El și-a asumat rolul de partener din primele clipe, a înțeles cât de mult contează să fie prezent și iubitor.

Înțelegi că alături de el nu ai dubii, nu te gândești cu incertitudine la viitor. Știi că va veni aproape și veți găsi o soluție, știi că va căuta compromisul, ești sigură că nu te va trăda vreodată și nu te va minți.

Comunicare sănătoasă

Poți să stai de vorbă cu acest bărbat despre orice, fără să ai sentimentul că trebuie să ascunzi lucruri, sau ești nevoită să te prefaci. Totul se întâmplă firesc, orice discuție vă aduce și mai aproape, vă ajută să vă cunoașteți cu adevărat.

Ești sinceră atunci când îi povestești despre experiențe din trecut, despre lucruri care te-au marcat, despre oameni care ți-au schimbat viața. Este sincer atunci când îți vorbește despre foste relații, despre momente dureroase, despre ce ascunde în inimă.

Încredere reciprocă

Nu e vorba despre o emoție superficială, temporară, motivată de un gest întâmplător. Este o stare permanentă, o siguranță atât de necesară pentru orice relație sănătoasă. Ai încredere și oferi încredere, știi că îi pasă la fel de mult.

Ai toate motivele să crezi în povestea voastră, să vrei ceva mai mult decât o aventură, să te imaginezi alături de acest om peste mulți ani. Știi că atunci va avea aceeași demnitate și atitudine, va oferi la fel de multă sguranță.

Respectarea libertății și a felului de a fi

El nu încearcă să impună comportamente străine, tu nu încerci să îl schimbi. El nu te obligă să faci ce vrea, tu nu îl judeci și nu îi critici alegerile. Trăiți în doi o libertate responsabilă, când poți descoperi liniștea și nebunia cu același om.

Ești liberă să faci ceea ce îți dorești cu adevărat, te susține și te motivează toate. Te încurajează să ai încredere în tine, să depășești provocările, să evoluezi și să te cunoști mai bine. La rândul tău, ești o sursă de inspirație pentru el.

Dorința de a avea grijă de partener

Nu are interese ascunse, singurul său interes este să aibă grijă de sufletul tău, să aducă fericire în inima ta, să construiască o lume lipsită de manipulare, egoism și indiferență. El este grijuliu, blând, atent la detalii, sincer și iubitor.

Ai toate motivele să trăiești cu optimism prezentul, să îți faci planuri de viitor alături de acest bărbat, să-l consideri omul tău, cel mai drag sufletului.

© De Vorbă cu Tine