5 motive pentru care Vărsătorul este partenerul ideal

Fiecare semn zodiacal are anumite trăsături specifice, care îl evidențiază dintre ceilalți. Vărsătorul are ceva special, care îl face atractiv și interesant. Are un fel de a fi cuceritor, mereu este cu un pas înaintea celorlați, mintea lui este plină de idei neobișnuite.

Dacă îl ai printre prieteni, să știi că ai reușit la capitolul prietenie. Într-o relație, Vărsătorul este fidel omului de alături. Inteligența și empatia lui îl ajută să obțină admirația partenerului. Iată 5 motive pentru care Vărsătorul este partenerul ideal:

1. Preferă să evite conflictele

Pentru Vărsător orice conflict este o pierdere de timp. Fie încearcă să le evite, fie adoptă o poziție cât mai neutră. Mereu vor încerca să facă dreptate, vor interveni să susțină o cauză corectă, să vorbească despre demnitate și încredere.

Îi respectă pe oamenii corecți, care au aceleași valori. Nu-i plac certurile inutile, se distanțează nu pentru că este indiferent, ci pentru că are alte priorități. Nu vrea să fie în centrul atenției doar pentru bârfă.

2. Este o persoană rațională

Vărsătorul încearcă de fiecare dată să găsească argumente pentru orice decizie. Asta nu înseamnă că nu își permite, uneori, să fie visător. Doar că în cazul deciziilor importante adoptă o poziție mai practică, conștientă, asumată.

Caută echilibru în toate, vrea să se asigure că alegerile sale nu afectează viețile altor oameni. Dacă deviază de la realitate, se grăbește să revină pe linia corectă a normalității. Același lucru vrea să-l vadă și la partener.

3. Aduce calmitate 

Dacă suferi de atacuri de panică, dacă îți este greu în viață sau ai anxietate, Vărsătorul este omul potrivit pentru a aduce calmitate în viața ta. Sfaturile lui nu sunt simple cuvinte. El parcă ghicește emoția interioară a celuilalt, vorbind în termeni corecți.

Știe mereu ce să spună și, mai mult, cum să spună asta. Îndepărtează fricile din gândurile unei persoane cu o magie incredibilă. Pentru el problemele personale au o soluție, acolo unde se complică lucrurile aduce lejeritate și umor.

4. Este o persoană liberă și independentă

Vărsătorul este cea mai independentă persoană. Fie că este vorba despre latura personală sau profesională, pentru el este esențial să se simtă liber, eliberat de prejudecăți sau limite. El singur înțelege care sunt limitele morale.

În același timp, este o persoană dedicată în totalitate unei cauze. Dacă o anumită acțiune îi aduce împlinire, se simte liber și fericit, indiferent cât de complicat este procesul. Decizia trebuie să-i aparțină, alegerile la fel.

5. Este deștept 

Vărsătorul este o persoană informată, inteligentă, în pas cu lumea. Cu el poți comunica despre o multitudine de subiecte, fără a avea impresia că vorbește prostii. Va explica, va cere detalii, va veni cu propriile argumente.

Știe cum să capteze atenția celui de alături, fără a face din acest lucru un scop. Dacă nu înțelege unele lucruri, nu-i este frică să învețe din nou și din nou. Vei fi suprind de calitatea discuției cu un Vărsător.

Sursa :
cluber.com.ua