5 motive pentru care săgetătorul este cel mai bun prieten pe care l-ai putea avea vreodată!

Săgetătorul este genul de persoană care nu te-ar judeca niciodată. De asemenea, săgetătorii sunt persoane extrem de flexibile, care te fac să te simți bine indiferent de circumstanțele în care vă aflați. Dacă ești suficient de norocos, atunci cu siguranță ai un prieten cu acest semn zodiacal. Iată 5 motive că fiecare dintre noi are nevoie de un prieten săgetător:

1. Ei sunt altruiști

Chiar dacă săgetătorii au nevoie de ceva timp să capete încredere în cineva, odată ce izbutesc s-o facă, ei vor pune întotdeauna acea persoană pe un loc prioritar în viața lor. Din moment ce vă veți împrieteni cu un săgetător, veți înțelege cât de mărinimoși sunt reprezentații acestui semn zodiacal.

2. Ei sunt loiali

E adevărat că nu doar leii se pot lăuda cu această nobilă trăsătură de caracter. Săgetătorii sunt și ei un model incredibil în acest sens. Haideți să recunoaștem, viața noastră e mult mai frumoasă când știm că nimeni nu-ți va înjunghia un cuțit în spate când nu te aștepți la acest lucru.

3. Ei sunt direcți

O altă trăsătură a caracterului acestora este sinceritatea. Ei fie iubesc, gie urăsc, dar niciodată nu vor ascunde acest lucru. Și credeți-mă, așa e cel mai bine, căci adevărul amar e întotdeauna mai util, decât minciuna dulce.

4. Ei sunt activi

O călătorie neplanificată în Mexic? Super! Deja mâine? Fără probleme.

Indiferent de ideea bizară care vă apare în cap, săgetătorii vor fi primii care vă vor ajuta s-o transformați în realitate. Ăsta e farmecul lor, niciodată nu știi unde poți ajunge cu ei, după o simplă plimbare prin oraș.

5. Ei sunt optimiști

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru pozitivismul lor. Ei sunt, pe bună dreptate, purtători ai unei energii lăuntrice extrem de puternice care e capabilă să scoată pe oricine din cea mai gravă stare sufletească.

Într-adevăr, prietenia cu un săgetător e minunată. Atunci ce mai așteptați, mergeți și căutați-vă săgetătorul. :))

Sursa :