5 motive de ce nu îţi poţi găsi, nicidecum, adevărata ta dragoste!

Astăzi găsești în toată lumea milioane de oameni frumoşi, inteligenţi, cu un suflet minunat, dar singuri. Majoritatea dintre ei au un succes impresionant în carieră sau în oricare alte domenii, în afară de cel amoros. Iată câteva motive care explică de ce nu izbutim să ne găsim iubirea, chiar dacă simţim că o merităm:

1. Nu depui îndeajuns de mult efort

Desigur, ţi se pare că faci tot ce poți, mai ales dacă eşti femeie. Încerci să arăţi bine, irosind resurse pentru asta şi aşteptând ca bărbaţii să se apropie de tine, rămânând impresionaţi de frumuseţea ta fizică, nu-i aşa?

Acum imaginează-ţi cum citeşti multă literatură bună, exersezi şi devii cea mai bună în domeniul tău de activitate, iar după ce termini să o faci te aşezi pe canapea şi aştepţi ca cele mai importante intreprinderi din ţară să-ţi propună un serviciu bine plătit. Lucrurile par mai clare prin analogie, nu? Ia situaţia în mâinile tale şi încetează să tot aştepţi!

2. Judeci pe toţi partenerii posibili

Dacă judeci oamenii după aparenţa lor fizică, după un gest făcut incorect sau după nivelul de compatibilitate cu caracterul tău, atunci de unde ai garanţia că ceilalţi nu te judecă la fel de grav. Dacă toţi am face acest lucru, în maniera dată, atunci ar fi imposibil să găsim un partener. Până la urmă am rămâne nefericiţi, doar cu un prototip al partenerului perfect în cap. Controlează-ţi felul de a gândi şi atunci şi oamenii te vor vedea altfel!

3. Nu ştii ce comportament să ai la întâlniri romantice

Iată câteva reguli, de care trebuie să ţii cont:

– Nu întârzia şi îmbracă-te modest, dar cu gust;

– Adresează multe întrebări şi ascultă, cu multă curiozitate, răspunsurile;

– Nu te lăuda şi nu vorbi mult despre tine;

– Propune să achitaţi contul egal;

– Acceptă complimentele.

4. Ţi se pare că eşti deja perfectă

Dacă îţi doreşti un partener frumos, inteligent, talentat, interesant, etc., atunci e logic să îţi dai seama că şi el îşi doreşte aceleaşi lucruri de la o potenţială iubită. De aceea, dacă ţi-ai făcut aşteptări mari, fii bună şi corespunde şi tu acestora.

5. Nu eşti tu însăți la întâlniri

Când se simți în propria piele, atunci acţionezi mai natural, mai relaxat şi chiar mai atrăgător. De aceea, continuă să fii tu însăți, chiar dacă te simţi cumva presată de potenţialul partener. Asta nu doar îţi va antrena sinceritatea şi autenticitatea, dar şi te va face să creşti în sens moral – lucru inevitabil pentru o persoană de calitate.

Source :