5 modalități sincere prin care poți ajunge la sufletul unui bărbat

În acest articol îți prezentăm o listă care te va ajuta să ajungi la sufletul unui bărbat. Deși este un lucru subiectiv, mulți bărbați și-l doresc. Femeia care ia în calcul aceste momente este cea cu care vreau să fiu.

1. Trebuie să mă cunoască

Unul dintre cele mai mari daruri pe care le putem oferi unei persoane este să fim acolo, în totalitate. A asculta, observa, a arăta și a te strădui să înțelegi omul, să-l prețuiești și să respecți ceea ce face este o atitudine de care nu au nevoie doar femeile, dar și bărbații.

Dacă vrei să-i atingi sufletul, încearcă să-l cunoști, fă-l să înțeleagă că îți pasă de el și că-i vezi sufletul. Ai putea fi uimită de apropierea spirituală și sensibilitatea de care va fi copleșit.

2. Ea trebuie să se bucure de ce și cum fac

Pentru un bărbat, cea mai mare bucurie este să-și folosească corpul, puterea, cunoștințele și abilitățile, pentru a face ceva. Fie că pregătește cina, face sport sau doar te ajută prin casă – admiră-l, arată-i că-ți place. Spune-i că este sexy când face ceva. Bărbații duc lipsă de complimente.

3. Ea trebuie să-mi spună cum o influențez

Dacă simte fluturi în stomac atunci când este cu mine, dacă inima-i bate mai des când îi vorbesc, dacă o excită săruturile mele – trebuie să mi le spună. Trebuie să-mi vorbească despre sentimentele care le trăiește atunci când sunt alături de ea. Trebuie să știu că însemn ceva și atunci voi ține minte fiecare moment trăit în compania ei.

4. Trebuie să-mi fie aproape în orice moment

Nu va fi întotdeauna bine, dar în momentele dificile bărbații tind să se retragă „în peșteră”. Societatea ne învață să ne rezolvăm problemele singuri. Dar dacă o femeie își face cu adevărat griji, nu trebui să-l lase în pace. Nu încerca neapărat să vii cu sfaturi, ci pur și simplu ai grijă și acordă-i atenție.

Bărbatul poate fi tăcut și poate evita să vorbească despre problemele sale, dar asta nu înseamnă că nu vrea să-și simtă femeia alături de el. Dimpotrivă, vrea să știe că va fi acolo mereu, chiar dacă el nu face față tuturor lucrurilor. Dacă alegi să rămâi cu el și îi demonstrezi că este normal să fie uneori slab, atunci ți se va deschide în totalitate. Este un lucru dificil, dar este nevoie de răbdare.

5. Trebuie să fie interesată de hobby-urile mele

Da, bărbatul și femeia percep lumea în moduri diferite și este un lucru bun. Lumea femeilor este mai senzuală, subtilă, dinamică și grea de înțeles pentru bărbați. Dar va depune efort dacă și femeia îi va arăta că este interesată de lumea lui. Adresează-i întrebări, roagă-l să-ți explice lucruri ce țin de plăcerile lui și vei fi surprinsă cu cât de entuziasm ți le va povesti.

Sursa :