5 modalităţi să devii pentru el cea mai bună femeie din lume

Învaţă să iubeşti cu inima şi să nu foloseşti relaţiile ca instrument pentru a-ţi umple golul interior. Fă un echilibru între gânduri şi emoţii şi crede în dragostea pe care o oferi unei alte persoane. Nu încerca să îţi faci partenerul gelos, în speranţa că astfel va demonstra dragostea faţă de tine.

1. Recunoaşte diferenţa dintre susţinere şi control

Eşecurile sunt inevitabile, chiar şi în viaţa persoanei dragi. Uneori începe o perioadă dificilă pentru partener. Acesta, deşi încearcă din greu să te ajute cumva, nu îi reuşeşte. Această problemă poate fi rezolvată, acceptând că toate aceste momente sunt temporare. Într-o astfel de perioadă este foarte important să fii aproape de persoana iubită. Acum ea are nevoie de susţinere mai mult ca oricând. Dar femeile fac greşeala de a merge prea departe în susţinerea lor. Deci, luarea deciziilor în locul partenerului, pentru că el este la un moment dat vulnerabil, nu este deloc un sprijin. Nu agrava situaţia. Vorbeşte cu el, elaboraţi împreună o soluţie comună pentru soluţionarea unei probleme şi, cel mai important, nu îl subestima. 

2. Rămâi fidelă intereselor şi hobby-urilor tale

Pe lângă relația de cuplu, ai şi propria viaţă, personală. Schimbă-ţi periodic imaginea, mergi la sală, fă-ţi o carieră… Eşti pe deplin responsabilă de tot ceea ce decizi să faci cu viaţa ta. Prin urmare, explorează, explorează şi explorează! Nu lăsa nici o relaţie să te reţină în dezvoltarea ta personală. Dimpotrivă, dacă crezi că are sens, implică şi partenerul în ceea ce faci. El va fi foarte încântat să ştie că îi preţuieşti părerea. Cu cât eşti mai activă în viaţa personală, cu atât relaţia ta va deveni mai puternică.

3. Respectă-te şi nu încălca demnitatea ta

Prima regulă a iubirii necesită să te iubeşti mai întâi pe tine însăţi. Da, sună puţin egoist, dar dacă nu te respecţi, nu te aştepta ca altcineva să o facă. Bărbaţii găsesc femei independente incredibil de atrăgătoare. Prin urmare, fii independentă, chiar şi prin felul în care te porţi. Lasă de înţeles partenerului tău că îl iubeşti, dar eşti independentă. Nu ezita să pui limite. Şi când el începe să se comporte aiurea, nu  ezita să îi spui. Fii suficient de curajoasă pentru a spune cum te simţi.

4. Oferă-i libertate

Dacă iubitul tău merge la o petrecere cu prietenii lui şi nu te invită cu el, atunci asta se întâmplă doar pentru că vrea să se distreze, nu pentru că încearcă să te evite. Încrederea joacă un rol foarte important într-o relaţie. Oricât de complicat ţi s-ar părea, încetează să te îndoieşti de intenţiile sale. Dacă nu te simţi confortabil cu comportamentul lui, vorbeşte cu el. Protejează-te de furie, situaţii dramatice şi nopţi nedormite.

5. Rezolvă conflictele ca o persoană adultă

Dragostea e ca un munte: plin de urcușuri şi coborâşuri. Cu cât vei urca, ele mereu vor apărea mereu în calea ta. Dacă niciodată nu te cerţi cu iubitul tău, relaţia voastră este una moartă. Conflictele permit să auziţi vocea voastră interioară. În plus, nu poţi spera ca în viaţă totul să meargă doar bine, fără probleme. Doar că e foarte important să te comporţi matur atunci când apar situaţii de genul dat. Dacă în relaţia voastră de cuplu a apărut o neînţelegere, se datorează faptului că vreţi să vă înţelegeţi unul pe altul. Încearcă să fii o bună ascultătoare. Învaţă să ierţi.

 Iubeşte-te aşa cum eşti! Iubeşte-ţi prezentul! Bucură-te de iubirea din viața ta! Aceasta este calea către fericire…

Sursa :