5 modalități prin care inconștient îndepărtezi un bărbat

Sunt numeroase motive pentru care bărbatul își pierde interesul față de tine și de relația voastră. Chiar dacă unele dintre aceste motive nu sunt conexe cu acțiunile tale, ai posibilitatea să eviți multe dintre ele.

Iată 5 modalități prin care inconștient îndepărtezi un bărbat: 

1. Grăbești evenimentele

De obicei femeile grăbesc lucrurile într-o relație, mai repede decât bărbații și mai repede decât aceștia ar fi pregătiți. Pentru femei este important rezultatul, pentru bărbați – procesul.

Atunci când o femeie investește într-un bărbat mai mult decât acesta investește în femeie, acest lucru îl deranjează pe bărbat. Bărbații preferă să cucerească femeia.

De aia e mai bine să nu grăbești lucrurile. Nu-i spune totul din prima, lasă-l să depună și el un efort, să vrea această relație.

2. Nu ești așa cum el și-a imaginat

Multe femei se schimbă imediat cum cred că bărbatul de alături le aparține. După o vreme, când trece etapa euforiei și bărbatul scoate ochelarii roz, el vede femeia așa cum este.

Atunci riști să nu te mai placă. El vrea femeia frumoasă și interesantă de la început și nu cicălitoarea de acum.

3. Ești prea atașată de el

Bărbatul vrea să simtă că o femeie are nevoie de el, dar nu până la momentul în care aceasta să fie dependentă. El vrea ca femeia să aibă propria viață, proprii prieteni, propriile pasiuni și ocupații. El vrea să fie la fel cum era, până să-l cunoască.

4. Nu faceți împreună nimic interesant

Rutina zilnică poate distruge dragostea dintre voi, mai ales când sunteți de mult timp împreună. Faceți același lucru mereu. Dar pentru a vă dezvolta și a dezvolta relația, pentru a vă cunoaște reciproc trebuie să adăugați ceva nou relației, să cunoașteți locuri noi, să încercați ceva nou.

5. Nu există „chimia” care a fost odată

Intimitatea este un aspect important într-o relație. Toți știu asta, dar puțini încearcă să înțeleagă dorințele partenerului. Să faci dragoste regulat și calitativ este important. Dar pentru asta trebuie să depui efort, de ambele părți.

Sursa :