5 lucruri sacre într-o relaţie, despre care nu trebuie să vorbeşti niciodată

Nu tot ceea ce se întâmplă în casa noastră trebuie povestit cuiva, în special dacă relaţia pe care o aveţi la moment este una foarte importantă şi nepreţuită. Ţineţi minte că unele aspecte ale relaţiei sau ale căsătoriei sunt foarte sacre. Este o viaţă privată, care trebuie ferită de ochii celor străini. Cu prietenii putem sta la discuţii ore întregi, discutând pe orice temă, împărtăşind secrete.

Uneori nu ne putem reţine în a povesti toate secretele din casă, atât de mare este tentaţia. Dar e timpul să ne oprim! Chiar dacă ştim că avem un prieten de nădejde, faptul că ne dezvăluim secretele poate provoca probleme relaţiei noastre personale. Riscăm să distrugem intimitatea pe care o avem. Deci, ce nu trebuie să le spunem totul celor din jur?

1. Să trădăm un secret

Nici o relaţie şi nici o prietenie nu este posibilă fără încredere. Putem discuta orice problemă avem în relaţia noastră, dar dacă simţim că încrederea ne-a fost trădată, atunci gata! Până aici a fost! Oricine se va simţi trădat să audă că secretul despre el a fost povestit altcuiva. Să avem grijă de relaţia noastră, de cei dragi, de dragoste. Să nu trădăm!

2. Apropierea fizică

Intimitatea se referă doar la noi şi partenerul nostru. Orice alte glume, discuţii pe această temă chiar şi cu cel mai bun prieten, sunt interzise categoric. E tabu! Dacă vom discuta cu cei din jur acest subiect, atunci intimitatea noastră îşiva pierde magia şi profunzimea. Vom face rău doar relaţiei noastre.

3. Pozele personale

Niciodată şi nimănui nu trebuie să arătăm pozele intime. Dar sunt multe cazuri, când s-au iscat mari scandaluri din această cauză. Se întâmplă acest lucru din motiv că mulţi nu înţeleg că este groaznic să expui pozele intime. Să ne bucurăm în linişte şi în taină de ele.

4. Problemele financiare

Multe cupluri în ziua de azi se confruntă ( sau se vor confrunta, dacă nu au făcut-o încă) cu probleme financiare. Nu sunt nici primii, dar nici ultimii. Dar aceste lucruri se discută doar în familie, străinii nu au treabă cine şi cât cîştigă, pe ce cheltuim banii. Faptul că spunem celor din jur va crea doar bîrfe.

5. Clarificarea relaţiilor

Certurile din familie sunt încă un subiect tabu, despre care nu trebuie să vorbim nimănui. Dacă, desigur, nu este vorba de violenţa fizică sau verbală. Ca în orice cuplu, mai există certuri, apoi împăcări… Dar nu trebuie să ştie nimeni de câte ori ne-am certat şide câte ori ne-am împăcat. Dacă există dragoste şi respect în cuplu, discuţia trebuie să aibă loc doar între parteneri.

Sursa :