5 lucruri pe care un bărbat niciodată nu le va ierta unei femei

Fiecare dintre noi la un moment dat dorește să-și găsească omul său. Partenerul cu care să poată crea o relație bazată pe încredere, reciprocitate, înțelegere și iubire. Cu părere de rău, e foarte complicat să găsim omul potrivit într-o lume atât de mare, cu oameni care au caractere, priorități, visuri și valori diferite de ale noastre. Omul sufletului nostru.

De multe ori, ne grăbim să credem că avem alături persoana potrivită, apoi ne dazamăgim. Alteori, cedăm prea repede și pierdem omul care ne-a iubit cu adevărat. Aceștia suntem noi, oamenii, diferiți. Totuși, printre miliardele de oameni este un om al nostru cu care suntem siguri că ne vom ține de mână chiar și la bătrânețe.

Femeile, cât și bărbații, tind să-și aleagă omul potrivit pentru ei, cu care să construiască o relație de durată. Femeile au diferite cerințe de la bărbați, în dependență de valorile și prioritățile pe care le au. La fel și bărbații au anumite cerințe față de femei.

Unele femei își doresc bărbați romantici. Alte femei își doresc bărbați serioși și responasabili. Unii bărbații își doresc femei îndrăznețe și ambițioase. Alți bărbați își doresc femei feminine și soții iubitoare. Dar fiecare își alege partenerul și partenera ținând cont de evoluția sa, de starea financiară pe care o are, de valorile și prioritățile pe care și le-a dobândit pe parcursul anilor.

Totodată, fiecare încearcă să fie înțelegător, iubitor și iertător. Unii iartă greșeli grave care rănesc și dezamăgesc. Alții pleacă de la prima ceartă. Unele femei suportă umilințele și se conduc după stereotipuri și sfaturi care nu le duc spre fericire.

Alte femei învață să nu persiste în greșeli și au coloană vertebrală. Cineva se lasă manipulat, crezând că în așa mod se manifestă iubirea. Altcineva își demonstrează iubirea acționând și demonstrând cu ajutorul fapetelor. Toți pot răbda, dar în toate există o limită.

Iată 5 lucruri pe care niciun bărbat nu le poate ierta la o femeie:

1. Egoismul. La fel cum femeia are nevoie de atenție, înțelegere și tandrețe, așa și un bărbat este dependent de iubirea femeii de alături. Contează enorm ca jumătatea sa să-l asculte și să țină cont de ale lui păreri.

2. Monotonia. Rutina este dușmanul numărul unu al secolului XXI. Din această cauză în majoritatea cuplurilor la un moment dat dispare pasiunea. Pentru a păstra iubirea dintr-o relație, trebuie să ieși din cercul de confort, iar partenerii să încerce lucruri noi care să-i provoace spre noi schimbări.

3. Lipsa de respect. O relație care nu este bazată pe respect se transfomă într-o  relație toxică. Pe când într-o relație sănătoasă persistă respectul reciproc.

4. Comparația. Niciun bărbat nu este surprins plăcut atunci când este comparat cu alți bărbați. E corect să descoperi în bărbatul de lângă tine cele mai frumoase calități și să încerci să-l apreciezi pentru faptele lui frumoase.

5. Lipsa inițiativei. Bărbaților le place inițiativa, creativitatea și momentele active. Partenerul va fi plăcut surprins atunci când vei veni cu mici propuneri sau mici surprize.

Fiecare dintre noi simte nevoia de atenție, afecțiune și comunicare. De aceea, nu este corect să ne ghidăm după stereotipuri care îi caracterizează pe bărbați ca pe niște oameni rigizi. Trebuie să înțelegem că bărbații nu sunt atât de puternici emoțional, cât îi vrea societatea astfel. Bărbații sunt și ei sensibili, au și ei momente tensionate, trec și ei prin crize. E nevoie de înțelegere, susținere, comunicare.

Cu drag, Mary