fb

5 lucruri pe care le-aș face cu o femeie, dacă aș fi bărbat

Mă gândeam ce le face pe femei fericite sau nefericite alături de un bărbat? O fi prea multă sau prea puțină dragoste? O fi banii cu toate motivele ce-i însoțesc? O fi niște preferințe particulare, care fac până la urmă diferența? Mi-am zis că lucrurile nu au cum să stea chiar atât de radical, pentru că am întâlnit bărbați care ofereau puțin și totuși femeia de alături era mai mult decât fericită, tot așa cum am cunoscut femei care aveau de toate și tot nefericite erau. Până la urmă cred că e vorba de atitudine. De felul în care potrivești lucrurile ca bărbat, pentru ca femeia de alături să fie mulțumită și să vrea să ofere și să iubească la fel de mult.

De la potrivire și de la atitudine apar lucrurile pe care ai vrea să le trăiești o viață alături de cineva. Pentru asta însă trebuie să acționezi, să demonstrezi, să știi cum să cucerești și să păstrezi o femeie. Mulți bărbați greșesc și apoi se întreabă de ce ea a plecat, pe când dacă ar fi făcut unele lucruri la timp, totul ar fi stat altfel. De asta și cred că cineva cu siguranță are nevoie de aceste gânduri.

5 lucruri pe care le-aș face cu o femeie, dacă aș fi bărbat!

1. Aș fi prezent.

În viața ei, în lumea ei, în prezentul ei și în planurile ei de viitor. Aș fi prezent atunci când are nevoie de mine, nu atunci când îmi va cere. Aș fi gata să sar din pat la două noaptea, știind că se simte prost, să merg la ea și să o ajut. Aș face o impresie bună dându-i de înțeles că se poate baza pe mine, indiferent de problemă.

2. Aș face-o să zâmbească mai des.

Nu trebuie să inventezi lumea ca să faci o femeie să zâmbească. Dacă te simți bine alături de ea și dacă ea se simte bine alături de tine, crede-mă că momente de astea vor apărea de la sine. I-aș oferi florile preferate, i-aș spune glumele mele (fie că va râde de ele sau de stângăcia cu care le spun), aș provoca-o să facem lucruri nebunești. Și cel mai important, aș face să-i zâmbească sufletul. Pentru că știu că dacă zâmbește sincer, e fericită alături de mine.

3. Aș susține-o. 

Aș încuraja-o așa cum nimeni altul nu o va face. Dacă sunt alături de ea, înseamnă că sunt responsabil de visurile noastre comune, dar respect și visurile ei, așa cum ea le respectă pe ale mele. Aș susține-o să devină mai mult, să creeze frumosul, să facă ceea ce îi place. I-aș susține nebuniile, dorințele, gândurile.

4. Aș face-o să se simtă liberă alături de mine. 

Eu știu așa: ești alături de o femeie nu doar pentru a face sex, pentru a petrece timp împreună și a rămâne cu amintiri reciproce. E important să fiți liberi să povestiți unul altuia ceea ce nu ați spune altor oameni. E important și să aveți o intimitate a voastră. De asta nu m-aș încumeta să o sufoc cu dragostea mea. Dimpotrivă, aș face din ea o sursă sigură de liberă inspirație.

5. Nu aș lăsa-o să plece.

Veți spune că nu se potrivește cu libertatea ei. Ei bine, zic de momentele ei de îndoială, atunci când unul din parteneri e mai decis, când ei îi va fi teamă, când mă va întreba ce se întâmplă mâine cu noi. Atunci aș îmbrățișa-o, i-aș spune să aibă încredere, i-aș oferi motive să aibă acea încredere. De asta și este femeie, uneori e mai slabă, uneori vrea să fie mai slabă, uneori are nevoie de sprijin.

Advertisement

Indiferent de toate, fiți sinceri și corecți, dragi bărbați, și atunci veți avea alături o femeie care vă va iubi o viață. 

Ioana