5 lucruri pe care le fac doar îndrăgostiții care se simt extrem de confortabil împreună

Orice început de relație este întotdeauna plăcut, romantic și plin de senzații speciale. Firește că această perioadă are un farmec incomparabil, dar ea mai are și dezavantaje. De exemplu, totalitatea momentelor neplăcute prin care treceți atunci când sunteți nevoiți să vă pese de aparența voastră sau când aveți grijă 24/7 să nu vă scape cumva vreun cuvânt greșit.

Pe când farmecul relațiilor de lungă durată constă în confortul și atmosfera caldă pe care o împart îndrăgostiții. Această legătură spirituală este indiciul unor cupluri fericite. Iată cum să vă dați seama dacă faceți parte dintr-un astfel de cuplu sau nu:

1. Nu aveți un subiect tabu

Când aveți încredere absolută unul în celălalt, vă puteți spune orice. Nu vă este frică să vă exteriorizați vulnerabilitatea și să vorbiți despre cele mai intime secrete.

2. Nu vă este frică să vă expuneți opinia

La început ați putea fi destul de sensibili în acest sens. Vă este frică să nu ruinați armonia minunată care domină în relația voastră, de aceea preferați să vă conformați tuturor convingerilor partenerului. Cu timpul însă, când deveniți îndeajuns de apropiați, nu vă sfiiți deloc să vă contraziceți reciproc, în măsura în care aceste contraziceri calme nu vor evolua într-un ulterior conflict.

3. Puteți folosi telefonul partenerului, fără a-i cere permisiunea

Când îi puteți da propriul telefon partenerului fără a avea vreun dubiu, atunci sunteți cu adevărat siguri unul de celălalt. Partenerul la rândul său va face același lucru cu telefonul său. Astfel veți demonstra întregii lumi încă o dată cât de pură e iubirea voastră.

4. Râdeți mult când sunteți împreună

Aveți glume comune pe care le înțelegeți doar voi. Ați învățat care este maniera de a glumi și simțul umorului al partenerului vostru. Vă simțiți confortabil să spuneți orice gen de glume și să întrețineți o atmosferă detașată și plăcută între voi.

5. Tăcerea nu vă provoacă disconfort

Momentele când sunteți distrași de treburi sau implicați într-o oarecare activitate nu vă obligă să continuați să vorbiți constant. Vă simțiți foarte bine chiar și când pur și simplu sunteți alături și nu vorbiți. Cel mai des se întâmplă fără să observați această tăcere.

Sursa :